kipo Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Lukaku i Verner nisu valjali, Obamejang sa 33 je onaj pravi. 1
kipo Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Brentford doveo Damsgarda, onog sto je pokidao na Euru.
189- Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 pa nece valjda aubameyang biti prvi napadac nego neki koji ce ulaziti sa klupe da pripomogne. usput moze na vise pozicija da igra a i vec je saradjivao sa tuchelom.
ArleKino Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 12 hours ago, Weenie Pooh said: Perfect striker Ne znam šta je to sa bivšim napadačima Arsenala da se seljakaju svakih godinu dana, te hoću u Englesku te neću u Englesku, te ipak hoću... Adebayor nekada, Aubameyang danas. Adebayor i Aubameyang dolaze iz država u kojima su daleko najpoznatiji i najbolji fudbaleri. Kod Adebayora ima nešto što je kod nas poznato kao sindrom "kad se sirotinja najede kruha", slično kao i Rivaldo koji je bio toliko opterećen siromaštvom i glađu u kojima je odrastao da je bio alav na pare kroz čitavu karijeru kako mu se više nikad ne bi desilo da gladuje. Aubameyang je možda odrastao u nešto boljem ambijentu, ali je problematične naravi. I u Borussiji se pičkarao sa Wazkeom nakon što su prodali Dembelea. Navodno je Arteta pravio spis o Aubinim nepodopštinama punih 6 mjeseci prije nego što ga je liferovao iz tima. Meni su fascinantni ti kreteni koji kupe budalu takvog tipa i šokiraju se kad i kod njih bude ista takva budala. 2
kipo Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Itan Lerd ipak odlazi na pozajmicu, ali u QPR. Forest doveo nekog iz Atalante.
John Coltrane Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Daj bobe da istera Amere. Ajmo malo loženja dok ne kupimo Gakpa, Rabioa, SMS, Arnautovića, FDJ....
John Coltrane Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 15 minutes ago, borris_ said: Valja li ista taj Rashford? U ozbiljnom je padu forme već duže od godinu dana plus prošlo leto je imao operaciju, u nekoj izjavi je rekao da mu je ovogodišnja pre season tour bila prva posle 100 godina i da se oseća dobro, zbog toga. Deluje kao da je i nabacio koji kg mišića. Jedino nam ostaje da se nadamo da će ga ETH istrpeti i dati mu pravu šansu da se vrati u život. Lekip pominje istek ugovora sledećeg leta, ali Raša ima +1 godinu opciju. Mislim nije da je nemoguće da ode za dž u Pariz, ništa me ne bi začudilo.
borris_ Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Mi ga zelimo odma a ne za godine dana. Ja ga se sjecam kao odlicno igraca Ali odavno nisam cuo za njega. Osim njegove fondacije.
SmudgeYorkshire Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Kako mi prevodimo 'inverted' bekove? Obrnuti, izokrenuti? Ili je to pojam koji još nije ušao u vokabular naših komentatora/analitičara?
Lancia Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Sta sad Junajted hoce i Desta?¿ Taj bas nije nikakav igrac, ubode tu i tamo neki prodor, kad da gol, obicno je spektakularan, jer je i dosta neprecizan.
Profesionalac Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 A red je da se dva najveća komičara fudbalske pijace leta '22. malo pomognu međusobno. 1
Recommended Posts