Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Btw, nije mutav De Jong, nisu samo pare u pitanju, sledece sezone odlazi Cavijev drugar Buskets i upraznjva se mesto komandanta ekipe. 

Edited by Lancia
Posted

sarr ide u monaco. 

sesko u leipzig za 25 miliona, sledeceg leta. neki klubovi kao chelsea i united bili spremni da plate i 40+ ;D

Posted

Pa sledeće leto će da prodaju Nkunkua za 60-70 milki i instaliraju Šeška u špic, pa onda njega valjaju za 3-4 puta više 2 godine nakon. Ozbiljna je to mašina.

Posted

to je jasno, samo mi salzburg nije jasan, kao :rolleyes:

Posted

Pa sledeće leto će da prodaju Nkunkua...

Posted
53 minutes ago, 189- said:

Pa ako bi ga posmatrao kao zaseban entitet, onda zaista nije jasan. Kad ga posmatraš kao deo većeg sistema, onda se pojavljuju obrisi nekog smisla. 

Posted

Obrisi tipa Salcburg se tu ništa ne pita.

Posted

Super fora u prvom MOTD-u, a i posljednja rečenica Gerija Linekera na samom kraju: "Slow start for Liverpool but there is a Mitroglitch in the matrix".

• Haha 3
Posted
4 hours ago, 189- said:

RBS je kao U21 RBL.

Posted

Konor Koudi prelazi u Everton. Dobra kupovina iako silom prilika, odlican igrac.

Posted

Sprema vam se dobra zamena za Vucelu i Vazuru, samo ako SNS ujsoe skroz da istisne SPS iz price, jer se sve naravno vrti oko "di su moji novci".

• Haha 1
Posted
2 hours ago, kipo said:

Konor Koudi prelazi u Everton. Dobra kupovina iako silom prilika, odlican igrac.

Pozajmica sa pravom otkupa na leto.

Ja ne kapiram ovaj transfer, majke mi. Navodno ide u potrazi za redovnom minutažom jer se nada putu u Katar... Ovamo je bio kapiten, igrao svaku utakmicu, ukupno jednom ostavljen na klupi... a ovamo ide da greje klupu Tarkovskom, Mini, Kinu, itd :blink:

Čitam neko objašnjenje po kom Lage prelazi na sistem sa dvojicom CB u zadnjoj liniji a Coady je navodno navikao da bude jedan od trojice, ali to mi zvuči suludo. Kao da je igrao libera celu karijeru jbt; čak i da jeste, ne bi mu bio problem da se prekomanduje u standardnog štopera. 

Može da objasni neko bolje upućen u portugalske Mendešovštine, u čemu je tajna?

Posted

Neupucen i odokativno, ja shvatih da je Lage doveo tog Kolinsa iz Brnlija koji ce biti starter sa Kilmanom a Lampsu povrijedjeni Mina i Godfri ozbiljnije. Kontam Everton i Koudija (morao bi biti starter) ali bas ne kontam vukove, taj Kolins ima 21 god, nesto ga i ne pamtim sa meceva Brnlija.

Posted
7 hours ago, dragance said:

Sprema vam se dobra zamena za Vucelu i Vazuru, samo ako SNS ujsoe skroz da istisne SPS iz price, jer se sve naravno vrti oko "di su moji novci".

Pogrešan topic @Filozof manijak :isuse: :D 

Posted

zato sam se i nasmejao :D

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...