Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, copkillah said:

i Gakpo je takođe ispred njega, moraće baš da se potrudi

Gakpo na poziciji lažnog Firmina, Salah + Mbappe kidišu po krilima, i Allah da nas vidi!

Nemojte se zajebavati, vidite da FSB™ ne uspeva da skrpi 50 miliona za Tiramovog mlađeg sina, odakle još 250 za nindža kornjaču?

Posted
Just now, Weenie Pooh said:

Gakpo na poziciji lažnog Firmina, Salah + Mbappe kidišu po krilima, i Allah da nas vidi!

Nemojte se zajebavati, vidite da FSB™ ne uspeva da skrpi 50 miliona za Tiramovog mlađeg sina, odakle još 250 za nindža kornjaču?

bilo bi zabrinjavajuće ako je iko to shvatio ozbiljno

Posted

To samo dušmani nerviraju Kloparu…

Posted

Maddison izgleda blizu odluci da upropasti karijeru i pređe u Tottenham, Newcastle se najverovatnije okreće piroš čizmici Dominiku Szoboszlaiju, mlađoj i perspektivnijoj verziji Maddisona.

• Haha 1
Posted

Koliko sam ja ukapirao sa De Geom I Rashfordom, obojica su potpisali nove ugovore s tim da su zamenili plate - Rashford dobio DeGeinu, ovaj drugi Rashfordovu.

Posted

Ma dobri su Glejzeri, šta kenjate razmaženi sektaši…

• +1 1
Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Ma dobri su Glejzeri, šta kenjate razmaženi sektaši…

"Miriše" da Glejzeri ostaju, ovo je tipično stezanje kaiša posle kvalifikacije u LŠ.

Posted
11 minutes ago, Jeremija said:

"Miriše" da Glejzeri ostaju, ovo je tipično stezanje kaiša posle kvalifikacije u LŠ.

Miriše na čir na želucu. 

Danas je bio protest na OT na kom su navijači blokirali ulaz u shop, simbolično danas je lansiran dres za novu sezonu. 

Posted

To je to. Voljena Riža u jos voljenijem dresu.

Posted

Glejzeri :isuse: koja su to govna.

51DC53B3-BC7E-4F21-8BEA-4C334CC9B0BA.thumb.jpeg.a6238bfdd077c5d7c0f58a619dbe2e8e.jpeg

• Wub 1
Posted
44 minutes ago, John Coltrane said:

ja rekoh jos pre par nedelja, odgovor je bio amejzing. Blame the rock of gibraltar, not me :ph34r:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...