Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted

ETH sigurno nece davati sansu klincima prosjecnog kvaliteta, do u kupu mozda 10 min uz sigurnu pobjedu, to je jasno iz prosle sezone, a tek ako dodju 2-3 jaca imena. Meni je to bezveze ali razumijem posao. Ono sto bode je sto ovaj mali Zidan nije poslan na pozajmicu, pa da se vidi na pripremama sta moze ili ne moze. Mali je talenat a prodase ga za 1M

Posted

ETH je preterivao sa minutažama nekih bitnih igrača. Zimus je najebao Eriksen od sivonje Kerola.

Ne vidim problem da imaš u squad-u par klinaca do 21 godine, bez obzira što znaš da neće postati novi Ronaldo. Kad je istekao ugovor Tuanzebeu vrteli su se oni klipovi iz Pariza kad je odvalio meč. Elanga je imao par dobrih tekmi takodje, ne vidim zašto ne bi bio dobar u kupu ili u zadnjih 15min meča koji je rezultatski rešen?

Živ nisam da vidim kakav će biti status ovih sa pozajmica Amad Dialo, Alvaro Fernandez, Hanibal i Itan Lerd.

• +1 2
Posted

Iskreno da vam kažem, većina te dječurlije, 99%, jest za klubove nižeg nivoa. Ko se sjeća Chrisa Willocka, Henrija Lansburyja, Carlosa Vele...?

• Hvala 1
Posted
1 hour ago, ArleKino said:

Iskreno da vam kažem, većina te dječurlije, 99%, jest za klubove nižeg nivoa.

4 hours ago, Weenie Pooh said:

Ogromna većina dečaka koji obećavaju postanu osrednji igrači, vrlo mali procenat bude top klasa. Zato se i daje šansa masi njih, da bi se odvojilo žito od kukolja.

Ne možeš unapred da otpišeš talentovano dete, bez da si mu dao šansu da se oproba. 

Mislim, možeš, ali to će biti self-fulfilling prophecy - klinac kom nisi dao šansu verovatno neće ništa uraditi a ti ćeš ispasti retroaktivno u pravu što si ga držao van tima, čestitam. 

Ali ako hoćeš da probaš da napraviš nešto od igrača, onda moraš da rizikuješ i da istrpiš dečije bolesti - makar i po cenu rezultata prvog tima.

Posted

Biće ovo game over za Arsenal, gde City udje u priču to se brzo završi.

• +1 2
Posted

Ne znam samo da l su mu javili da para nema do daljnjeg, a možda i do sledeće godine…

Posted
4 minutes ago, ducca said:

Ne znam samo da l su mu javili da para nema do daljnjeg, a možda i do sledeće godine…

Uvek može neka trampa sa igračima, Italijani su tu mnogo fleksibilniji...

Posted

Samo nam je falio golman koji je pao na testu jer je uzeo ženine lekobe umesto paracetamola. Plus ono sranje u repki sa Songom. 

Posted

Grinvud trenira individualno, prvi put posle hapšenja. 

Posted

Onana je odličan golman, Inter ne bi dogurao onoliko daleko da im Handanović još uvek brani. Za 30ak milki dobra kupovina, igra i nogom, samo malo bubice da mu se dovedu u red.

• +1 1
Posted

Nagledao sam se Onane i u Ajaxu, ali mislim da je dečko dijabola. 

Posted
1 hour ago, goofs said:

Onana je odličan golman, Inter ne bi dogurao onoliko daleko da im Handanović još uvek brani. Za 30ak milki dobra kupovina, igra i nogom, samo malo bubice da mu se dovedu u red.

3 minutes ago, John Coltrane said:

Nagledao sam se Onane i u Ajaxu, ali mislim da je dečko dijabola. 

Sve što mu treba je ovo:

41500_1.thumb.jpg.14654ca21a0af16e210f6ea1f6d574f8.jpg

U plave stavlja svoje tablete, u ružičasto ženine i sve pet.

• +1 1
Posted

Za to vreme Gardijan javlja da bi i Salah mogao put SaudiArabije. 

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...