Mindaugas Žukauskas Posted May 1, 2023 Posted May 1, 2023 Nije mogao Vardi bolje, imao je dva igrača u bloku, bocnuo je ali ode na gredu. Kalvert svakako straobalan miss A sada iznose Kolemana na nosilima. Teška situacija za Dajšaru
WTID Posted May 1, 2023 Posted May 1, 2023 Vardi i Calvert Lewin su rodjeni u Sheffieldu, isli su istu skolu (u razlicitom periodu), ocigledno se u skolskom nije davalo puno golova. 1
Lancia Posted May 1, 2023 Posted May 1, 2023 1 minute ago, radisa said: I pickford odbrani penal... Parada
Pantelija jr Posted May 1, 2023 Posted May 1, 2023 Ako je ovo tipična čempionšipovska™ utakmica, onda taj čempionšip >>>>>> premijeršip što se zabave tiče… meni ovo top utakmica! 3
radisa Posted May 1, 2023 Posted May 1, 2023 Iversen brani kao da je duh Šmajhela u njemu... Jel' to možda sin Iversena, što je nekad igrao za Totenhem?
Lancia Posted May 1, 2023 Posted May 1, 2023 (edited) 1 minute ago, Pantelija jr said: Ako je ovo tipična čempionšipovska™ utakmica, onda taj čempionšip >>>>>> premijeršip što se zabave tiče… meni ovo top utakmica! Definitivno, bas sad kaze spanski komentator, gledao bi jos 90 minuta. Edited May 1, 2023 by Lancia
Baldrick S. Posted May 1, 2023 Posted May 1, 2023 8 minutes ago, Pantelija jr said: Ako je ovo tipična čempionšipovska™ utakmica, onda taj čempionšip >>>>>> premijeršip što se zabave tiče… meni ovo top utakmica! Svaka liga ispod premijer lige ima odlican fudbal. Sanse na sve strane, trcanje, sto bi rekli "zalaganje". Redovno gledao do pre neku godinu, onda zajebao jer sam se konstatno uspavljivao
Recommended Posts