Milošica Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Vidi pičketine iz Bornmuta koje se bune što Arsenal nije izbacio loptu a napad pre toga dok je isti taj njihov igrač bio na zemlji oni odigrali svoju kontru do kraja.
mozzer Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Joao Felix prevara u rangu Dusana Vlahovica. A i ovaj mali argentinac samo krlja... Jbni Loftus Chik... Surovo jeziv Celzi.....
Milošica Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Just now, mozzer said: Joao Felix prevara u rangu Dusana Vlahovica. A gotivio sam te...
Jean-Luc Picard Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Na stranu što je penal Brajtonu poklonjen, ali kreten je protiv Brajtona izašao na teren kao da gostuje Realu ili Barseloni, svi se nabili u zadnjih trideset metara. I treba da ispadnemo, kad nas vodi onaj ovan.
Pokojni Ruxin Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 nego kaće poterara da se seti da izbaci onu prevaru haverca pa da i njima najzad svane? 1
mozzer Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 (edited) 3 minutes ago, Milošica said: A gotivio sam te... Samo sam iskren Da, i jbni Cilvel strava i uzas Duci je simpatican decko ali za mene nije vrhunski igrac - neka me demantuje Prvi penal za Asnl je mozda mogao da se svira Edited March 4, 2023 by mozzer
Jean-Luc Picard Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Ma goniteseupizdumaterinu...na metar od gola igrač sam, dva metra oko njega nikoga, naravno da će dati gol. Jebeni Moyes i još gluplji Ben Džonson, kriv za dva gola danas.
Recommended Posts