Bandito Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Man Utd pravi razliku suvim kvalitetom. Ja igračima Newcastlea nemam šta da zamerim, trči se, trudi se, ali ovi koriste svaku šansu.
Weenie Pooh Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 1 hour ago, kipo said: Karius notorious Kako mu ide, ne gledam, nije valjda kriv za golove?
Bandito Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 (edited) 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Kako mu ide, ne gledam, nije valjda kriv za golove? Nije. Jedan neodbranjiv šut i jedan odbitak. Kasnije skinuo jedan čist gol i imao još pet-šest dobrih odbrana. EDIT: Upravo skinuo još jedan čist gol. Edited February 26, 2023 by Bandito 1
kipo Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 30 minutes ago, Weenie Pooh said: Kako mu ide, ne gledam, nije valjda kriv za golove? Pa kako je primio dva gola, za drugi traljavo reagovao, a s obzirom na istoriju finala, ocekivao sam da ce se slomiti ali posle se bas istakao. Junajted jednostavno bolji, zreliji, sa duzom klupom. Igraci koji su usli savrseno odradili posao, AWB citavo poluvrijeme. Sve zasluge idu ETH, ne samo za pripremu ove utakmice, vec seriju dobrih rezultata i atmosferu u svlacionici koja je ocigledno vrhunska. 1
kipo Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 10 minutes ago, John Coltrane said: Lako je sad biti vlasnik kluba Da li mi se ucinilo ili ga igraci nisu pozdravljali?
John Coltrane Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 2 minutes ago, kipo said: Da li mi se ucinilo ili ga igraci nisu pozdravljali? Kolko sam video, svi su ga iskulirali. 1 1
John Coltrane Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 (edited) Ipak bio je u društvu Fergija, David Gila, Martin Edvardsa (kog nisam dugo video na tekmama uopšte), pa je pozdrav bio neizbežan. Edited February 26, 2023 by John Coltrane
Recommended Posts