Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, copkillah said:

brazilski Markus Bent kida :lol:

Kad spomenu Bentove i Tottenham, meni uvijek neprijatno kad vidim da je Darren Bent navijač Arsenala. :D Sam samcat nam je uništio sezonu 2010-11 nakon koje su Cesc i Nasri otperjali.

I onda bivši igrač Spursa ovako tvituje nakon Ødegaardovog gola:

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted
9 minutes ago, ArleKino said:

Kad spomenu Bentove i Tottenham, meni uvijek neprijatno kad vidim da je Darren Bent navijač Arsenala. :D 

Mučeniku onda mora da nije bilo lako, kroz karijeru je na 13 utakmica protiv Arsenala dao čak 7 golova:

https://www.transfermarkt.co.uk/darren-bent/bilanzdetails/spieler/13239/gegner/11/page/3

A sto se tice navijanja, meni zvuci korektno da saljes navijacke tvitove nakon okoncane karijere (u kojoj si svega 13% utakmica odigrao za rivala, i nije bas da tamo imas status legende) - na pamet mi pada gomila grdjih, na celu sa...

Stojke-830x0.jpg?ver=252824

• Wub 1
Posted

@papapavle Ma jest, nije neki mnogo bitan igrač u historiji Spursa, ali sa Arsenalom nikakve veze nije imao osim što nam se čestito nazabijao.

Te 2010-11 je prvo za Sunderland dao gol u 94.minuti za 1-1, a onda u pretposljednjem kolu nas sa dva gola na Emiratima izbacio iz Top 3 i poslao u play-off Lige prvaka. S tih 5 bodova bismo završili drugi.

Posted

Arle, šta ovo čitam, Arsenal kren'o po Rajsa....

I nek ide, ne zaslužuje ovaj "Dumpster fire" klub takvog igrača  I bolje u Arsenal nego u Čelzi.

• Hvala 1
  • Tužno 1
Posted

@kipo

Nemoj da plačeš. Kažu da i je MUTD u priči. 

Posted
41 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Arle, šta ovo čitam, Arsenal kren'o po Rajsa....

I nek ide, ne zaslužuje ovaj "Dumpster fire" klub takvog igrača  I bolje u Arsenal nego u Čelzi.

Pa Arsenal ga navodno gleda kao ljetnu metu broj 1. Uklopio bi se u tim bez imalo problema. On je pohvalno govorio o Arsenalu nakon utakmice za Boxing Day.

Chelsea će sigurno pratiti situaciju i istresti koliko treba. Potter je prvi menadžer u historiji koji moli klub da mu više ne dovode igrače.

Navodno, Newcastle bi uzeo Ziyecha, RLC-a i još nekog no mrzi me podsjetiti se koga.

Posted

Ako ode Rajs u Arsenal, mi ispadnemo...eto mene u Arsenal bandwagon. 

A da...mali dodatni uslov, morao bi Džaka da ne bude više tu. 

Posted
1 hour ago, ArleKino said:

Pa Arsenal ga navodno gleda kao ljetnu metu broj 1. Uklopio bi se u tim bez imalo problema. On je pohvalno govorio o Arsenalu nakon utakmice za Boxing Day.

Chelsea će sigurno pratiti situaciju i istresti koliko treba. Potter je prvi menadžer u historiji koji moli klub da mu više ne dovode igrače.

Navodno, Newcastle bi uzeo Ziyecha, RLC-a i još nekog no mrzi me podsjetiti se koga.

Conor Gallagher

Vidim da je za Newcastle interesantan i McTominay.

• Hvala 1
Posted

Gallagher je neko ko je svojim povratkom u Chelsea sjebao i sebe, i Chelsea, i Palace. Nije loš igrač, ali nije za vezni red od dvojice.

Posted

Nisam baš ubeđen da tim koji ima Parteya i Ricea u postavi može da iskreira bogznašta. Mada sad imaš tih alternativnih kreatora u vidu Zinchenka i sličnih. Ja bih pre Bellinghama :blush:

Posted
3 hours ago, Jean-Luc Picard said:

@kipo

Nemoj da plačeš. Kažu da i je MUTD u priči. 

Tesko ako ide sl ljeto. Kazemiro ima jos 2-3 sezone u nogama, a nece ETH bez jednog FDJ kreativca. 

Posted

Problem kod Arsenala jest to da sad svi znaju da Arsenal ima para najmanje 100 miliona eura, da je Mudryk, sa 30-ak utakmica u nogama, vrijedan 100 miliona dolara na današnjem tržištu, da Jesusa nema najvjerovatnije do, heh, Uskrsa (how convenient!) i da ima potrebu za nekim igračima kako bi se preguralo ovih minimalno 23 utakmice do kraja sezone.

Logično, probali smo po Moussu Diabyja no dobili smo kurac. Leverkusen neće prodavati usred sezone i cijena će biti najmanje koliko i Mudrykova. Šteta, Mudryk i Diaby su bili moji pikovi za tu poziciju. Kvaradona je van svake priče - ne mislim samo na cijenu nego i na momenat prodaje. Veće su šanse da bi Napoli preimenovao stadion u Stadion Edua Gaspara nego prodao Kvaradonu u momentu kad se nalaze skoro pa u istoj poziciji kao i Arsenal (oni su na +9, mi na +8, imaju isti učinak kao i mi - 15-2-1 - nakon 18 utakmica).

Arsenal je prošle sezone ispušio 4.mjesto jer se u januaru čuvalo (pokazalo se ispravno) lovu za Jesusa i nije se pristajalo na Villine ucjene oko Douglasa Luiza.

Do kraja prelaznog roka, ako se misli ostati na prvom mjestu, mora se dovesti najmanje još dvojicu igrača - jednog veznjaka i jednog napadača. Nepobjedivi su imali jezgro igrača koji su uzeli duplu krunu u sezoni 2001-02, svjetske klase na svim pozicijama i opet su u januaru 2004. trebali svježu krv u vidu Reyesa. Ovaj tim ima puno mladih i gladnih igrača kojima će trebati par svježih prinova da održe postojeći nivo.

• +1 1
Posted

Jel bilo negde ono Martinelijevo ponižavanje protivnika primanje lopte ledjima?

pitamzaRišarlisona

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...