John Coltrane Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Za 4 dana revialna protiv Čarltona i paklene 4 nedelje - City, Arsenal, Lic i dvomeč sa Barsom (izmedju imamo CP i Rodzersaru, naravno ako preživi do februara).
John Coltrane Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Inače odlazak Dubravke je otvorio prostor za dolazak Dzeka Batlenda na pozajmicu. Da mi je znati zašto Hiton prima platu (kao i Li Grant pre njega)?!
Mindaugas Žukauskas Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Ispade Njuka sa full timom od Wednesdaya. Krv ti jebem al smo ih izmorili A Hakpo debitira za Crvene
WTID Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Never felt more like singing the blues.... Bilo bi lepo da i u narednom kolu izvucemo nekog atraktivnog protivnika.
Weenie Pooh Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Just now, Mindaugas Žukauskas said: A Hakpo debitira za Crvene Trijumfalni povratak Viškovića na moje ganglije, već posle uvoda imam želju da ubijam i rastržem. Flopp izvodi najprviji od prvih timova koji može da skrpi, a Lopetegui opušteno - Lembikisa, Totti, Hodge...
Weenie Pooh Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 3 hours ago, John Coltrane said: Sport Klub prenosi u Srbiji. Ćutanje za himnu je back on, samo da znaš. Zar ti ne nedostaju Englezi na SK?
Baldrick S. Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Odlicna tekma Sefilda. Njuka bez Bruna i razigranog Almirona deluje ko da je treća od pozadi a ne treća u ligi.
Weenie Pooh Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 "Odavde bi mogao da proba Salah sa svojom levom nogom" "Sa loptom, Gakpo ima odličan šut" 3
Mindaugas Žukauskas Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Deluje da je Kloppo uspeo da dovede napadača koji ume da primi loptu i šutne u okvir
Weenie Pooh Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Gonkalo Guedeš Na kojoj je planeti to Gonkalo sa K?
Weenie Pooh Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Darwin pipnuo loptu tek u petnaestom minutu. Ofanzivni kvalitet je za sada negde u rangu Valensija Basket - KKCZ.
Midžeta Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 @Weenie Pooh Si video pokusaj makazica Darwinov? 1
Weenie Pooh Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 1 minute ago, Midgeta said: @Weenie Pooh Si video pokusaj makazica Darwinov? Važno je učestvovati. 1
Recommended Posts