Jean-Luc Picard Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Gold je umro u najnezgodnijem mogućem trenutku. Sad je upravni odbor zauzet preraspodelom moći, umesto otpuštanjem Moyes-a i traženjem novog trenera. Bojim se da će biti prekasno za opstanak kad se sve to reši.
Mindaugas Žukauskas Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Mislav Oršić novi je član Šolaktemptona
Facundo Orellana Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Nije mogao u gorem trenutku doći. Kako igraju, deluje da će u junu tražiti ponovo klub.
John Coltrane Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 ETH piči pun gas u 11, plus nema neke dece na klupi da odmore prvotimce/osete OT.
kipo Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Zasto je sad prekinuo igru? Dobio po kostobranu, bez faula i lezi na zemlji?
Baldrick S. Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 17 minutes ago, John Coltrane said: Entoni samo za @Zlurad Dok sam nasao kanal koji prenosi Entoni dao gol Zakucace poslednji ekser u Lampardov otkaz ETH sa jos jedno 4 golova.
John Coltrane Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 5 minutes ago, Zlurad said: Dok sam nasao kanal koji prenosi Entoni dao gol Zakucace poslednji ekser u Lampardov otkaz ETH sa jos jedno 4 golova. itv, uzeli su od BBC prava za ovu sezonu.
Baldrick S. Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 36 minutes ago, John Coltrane said: itv, uzeli su od BBC prava za ovu sezonu. ima na beinu english 1, al dok ja izvrtim sve UK - Sports kanale...Ali dobro je da se zna
Recommended Posts