Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ko ono napisa 0-0 u derbiju večeri? Zvučalo je kao zajebancija…

Posted (edited)

Mogao bi Lester da sklizne u Championship.

Zaslužili su.

Edited by Godfrey
Posted

Pa ovo je bio penal za Arsenal

Sent from Tapatalk

• +1 2
Posted
4 hours ago, ArleKino said:

Mi večeras protiv Newcastlea. Tim koji je samo 80 minuta ganjao rezultat i koji nije izgubio od kraja augusta dolazi kod tima koji je 83 minute ganjao rezultat i koji nije izgubio od početka septembra. Školski primjer: "It has 0-0 written all over it."

☝️👏

Dobri ste bili. 😊

• Hvala 1
Posted

Opet kao na igrici. Raša u paklenoj formi. 

Posted

Ne pamtim kad je Arsenal igrao kod kuće, rezultat bio neriješen, a ja molio Boga da završi utakmica što prije. Bod ovdje uopće nije loš rezultat.

Newcastle odlično organizovan, defanziva u stilu Mourinhovog Chelsea iz najboljih dana.

Arsenal tanak sa opcijama na klupi koje bi oživjele napad. Nelson, Smith Rowe i Jesus su u autu, a Marquinhosu i Vieiri očito ne vjeruje.

Saliba i Saka su na 4 žuta, a iduća ligaška utakmica je za 10-ak dana protiv Spursa. Dotad se stigne završiti Mudryk ili neko ko bi pojačao tim.

• +1 1
Posted

Kad posaljes idiota da sudi derbi

Cist penal za tobdzije

Posted

Da, ovo se ne tako davno sviralo kao penal, čini mi se…

Posted

Posle ovog remija Edia Haua i španskog Edia Haua, plus sinoć poraz Livea, opet se nazire fino kolo za nas. 

Posted

utegao eth

ne bih da obeshrabrim navijače brajtona, ali pitanje je da li će se top 4 menjati do kraja sezone

Posted

Ako se ne varam, DDG fali jos 4 ciste plahte za najboljeg ManU cistoplahtasa ikad.

Posted
1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

ne bih da obeshrabrim navijače brajtona, ali pitanje je da li će se top 4 menjati do kraja sezone

Fulam nije u losoj formi :fantom:

• +1 2
Posted
8 hours ago, Bogotac said:

Kad posaljes idiota da sudi derbi

Cist penal za tobdzije

Ruka manje-više, ali ovo:

VAR nije gledao ovo, a gledao je ono gdje je Gabriel fauliran u svom šesnaestercu. :D

Doduše, Webb se vratio u sudijsku organizaciju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...