Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Kad pogledaš ovu sliku, ukapiraš da je Nunjes, pored sve nespretnosti, brzopletosti, sirovosti, stisnutosti zbog nagomilanih promašaja… još i neviđeni BAKSUZ :ph34r:

ed. jer je bez par kapljica tog čarobnog sastojka, baksuzluka, jednostavno zakon vjerovatnoće bio na njegovoj strani - mislim, kolika je površina gola, a kolika ovog odbrambenog igrača koji očajnički utrčava da proba da ga izblokira?

Edited by Pantelija jr
Posted (edited)

Pa Mee uklizava gde jedino i može, moli boga da Darwin upravo tu plasira loptu, nisko i po sredini.

Nije baksuz kad odlučiš da plasiraš nisko i po sredini, nego manjak samopouzdanja. Na prethodnim utakmicama je prangijao iz sve snage, mašio po 10-15 metara... sad je prigustilo pa je probao da odigra na sigurno, kad ono prc.

Nema dečko nikakav situational awareness, kad se nađe u šansi obično ne misli o tome da postoje odbrambeni igrači i golmani, a kamoli gde se nalaze. Samo tras, nabadaj loptu napamet pa gde završi - završila je. Onaj jedan gol što je dao juče iz ofsajda, potpuno napamet ćušnuo levom cevanicom u trku, digao je preko golmana i u mrežu, a komotno je mogao preko prečke.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Pih. I Lester propo

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Stvarno su poveli da sviraju sve. Kakav je ovo faul

Posted

Na Emirates pravi engleski nogomet sa početka 90ih, krljanje, trka, glavomet i kartoni.

• +1 3
Posted

Kako je Eddie zategao odbranu, to je za fudbalskog Nobela. Deluje mi kao da Arsenal jednostavno ne može da ih probije večeras, a da ima šanse da Newcastle zavuče neki otpadak.

Neko bi rekao mučna tekma za gledanje, a ja baš ovo nekako volim, što reče Aždaja - prava krljačina iz devedesetih.

Arsenal je pametno odigrao i potpuno odsekao Bruna, bez kog Newcastle teško da može da organizuje smislen napad pogotovo ako je taktika Howea -- a deluje da jeste -- da proba da umrtvi tempo Arsenala. Za to je potrebno mnooogo trčanja i zasad to rade, videćemo hoće li biti snage do kraja.

• +1 1
Posted

Ocekivao sam vise od derbija. Pocetak je bio dobar, no nakon toga revija ostrih startova.:yawn2:

Posted
4 minutes ago, kipo said:

Da li je ovo kraj za Lampsa?

Ne mora baš pre dolaska na OT u kupu!

Inače Lisandro dočekan prigodnom zastavom

DBFD4F6E-0B13-43BF-A259-2A9ACE9CFB85.jpeg

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...