Mindaugas Žukauskas Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Niko na drugoj stativi da isprati centaršut Darwina
Weenie Pooh Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Ahahaha, promašio je šesnaesterac je promašio je šesnaesterac!
ArleKino Posted January 2, 2023 Author Posted January 2, 2023 Hoće li ovaj egipatski Adam Johnson ikad više dati gol dok je moj Fantasy kapiten?
Weenie Pooh Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 1 minute ago, ArleKino said: Hoće li ovaj egipatski Adam Johnson ikad više dati gol dok je moj Fantasy kapiten? Trebalo je mene da pitaš tokom SP, tačno sam znao da će ga Nemac opet ukanaliti bez ikakve potrebe.
John Coltrane Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 1 hour ago, John Coltrane said: Evo i Konate fino napreduje kod Klopare...
Weenie Pooh Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 To je od Griezmana naučio u Kataru, da se ritne padajući i traži faul. Šampionski fudbal.
Mindaugas Žukauskas Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Pa taman bi popili 4 kao Junajted, da je Džarovski igrao
Weenie Pooh Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 1 minute ago, Pantelija jr said: Pa tri dana da se igra ne bi dali gol Kako, pa vidiš da su dali jedan večeras Tužno je bilo gledati ovo kvoterbekisanje TAA i Tijaga, jedno je Keita pokušavao da povuče loptu napred i nešto izmisli. Ali napadači jedva da su je pipnuli u poslednjih pola sata. Diše nam za vratom Brentford, a MUFC pobegao još jedan bod dalje Neverovatno je kakve stvari Flop radi.
Weenie Pooh Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Hoćete da pogađate šta je lajtmotiv Floparinog izlaganja za medije posle ove utakmice? A) Napadačko mrtvilo B) Posledice promene formacije na dokazano neuspešan 4-5-1 C) Odbrambeno rastrojstvo D) Zlikovci faulirali Konatea kod trećeg gola
Recommended Posts