Jump to content

Featured Replies

Mrtva trka ko je rizičniji na sredini, Hendo ili Eliot

• Replies 8.5k
  • Views 338.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Manchester City - prošle sezone sam napisao da nemaju devetku svjetske klase, ali su svejedno zabili 99 golova. Ove sezone su nabavili najdevetkiju™ devetku koja postoji i koja je srušila sve golget

• Arsenal je redak primer u danasnjem fudbalu da se treneru daje sansa na duze staze - Arteta bi bio oteran do sad sto puta u bilo kom drugom klubu iz kluba petice, ali ga je Arsenal ispostovao vec 3 go

• johan nagel
    johan nagel

Какав гол Тилеманса   https://dubz.co/v/j1kgqy

Posted Images

Darvinov pas za Salaha je realno najfudbalskiji potez koji sam do sada video od njega.

Šta Flop i Lijnders rade od ovog tima, to nije humano. TAA između desnog beka i centralnog veznog, AOC između levog krila i levog beka, Thiago pritiska golmana, Salah i Nunez slobodne role, Elliott igra neku svoju igru.

Klop jača odbranu… Ox napolje, K(e)ita drvena unutra

6 minutes ago, Pantelija jr said:

Klop jača odbranu… Ox napolje, K(e)ita drvena unutra

Četiri centralna, sad su kao Atletiko sa Suarezom i Griezmanom u napadu :isuse: 

Ali Cimijev cim™ u pokušaju driblinga… :laugh:

a u muđuvremenu, Salah troši treću 100% šansu na uzakmici… još samo sedam i daće gol! :thumbsup:

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Četiri centralna, sad su kao Atletiko sa Suarezom i Griezmanom u napadu :isuse: 

Prebaci na Braga-Benfika, domaćin poveo iz svlačionice, nemoj se mučiti, Live ionako dobija ovo. 

Ne sviđa mi se ovo, treba nam još jedan gol da budem sigurni… Klop treba da kaže Cimiju i TAA da centriraju na Faesa

kuku Darvine crni…

Kako iz svlačionice? 

• Author

Svemir je u balansu. Liverpool ima golmana koji je protivno logici favorit protiv svakog napadača 1 na 1, a sad ima i napadača protiv kojeg je svaki golman protivno logici favorit 1 na 1.

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kako iz svlačionice? 

Posle 1min i 30sec

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kako iz svlačionice? 

znam da se zajebavaš, ali gol u prvom minutu se zove "iz svlačionice"

Salah 4/10

Eliot napravio nešto korisno i odmah se povrijedio :ph34r:

prije toga, mučeni Faes zamalo da upiše i asistenciju

2 minutes ago, renne said:

znam da se zajebavaš, ali gol u prvom minutu se zove "iz svlačionice"

Ne zajebava se - nije mu jasno kako neko zabije iz svlačionice a D.Njunjez ne može ni sa peterca. 

Muke tantalove za Vinija.

Veliki timovi pobjeđuju i kad igraju loše, a najveći pobjeđuju i kad ne daju nijedan gol. :sleep:

A što je Karvsljo zaboravljen na klupi? Je li i on porijeđen, oli je Klop procijenio da bi bio još beskorisniji nsprijed/opasniji pozadi i od Eliota i od Oxa?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout