Mindaugas Žukauskas Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 2 minutes ago, John Coltrane said: Pushing. Rekoh, jednostavno, kakve crne agende čoveče. Dobro, hoćeš li bar utefterisati negde da faul poslednjeg igrača nije po automatizmu crveni, ako se on desio u kaznenom prostoru, da ne vodimo 17.put ovu raspravu za mesec dana? 1
John Coltrane Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Dobro, hoćeš li bar utefterisati negde da faul poslednjeg igrača nije po automatizmu crveni, ako se on desio u kaznenom prostoru, da ne vodimo 17.put ovu raspravu za mesec dana? Komentarisao sam start Kansela, dakle konkretan slučaj. Ne znam što se pališ, da te nisu unapredili u admina, pa uzimaš na sebe uredjivanje topika?
John Coltrane Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Evo sad Robinson nije dobio karton za faul na KDB, valjda zato što je pre 5min dobio prvi žuti na faul na Akandžiju. Sudija Fulamovac
mozzer Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Ovaj Haland definitivno ima nesto... klinac, puca penal u 95., lose ga sutne, i lopta udje ispod golmana...
ArleKino Posted November 5, 2022 Author Posted November 5, 2022 Mikel Buvač usadio pobjednički mentalitet u City, rispekt za to što sa igračem manje 70 minuta napadaju i dominiraju. De Bruyne izdramčio penal, ali sve u svemu, pičkastost Fulhama je zasluženo kažnjena.
Midžeta Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 20 minutes ago, copkillah said: Lol To je moj fantasy kapiten 1
Mindaugas Žukauskas Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Blago rečeno diskutabilan penal. Naravno, "kontakta je bilo" ali intenzitet u rangu čukanja i svakako nedovoljno da bi oborio čoveka. Pad više nego teatralan. Na 40m od gola, De Brujne ne bi ni registrovao ovaj kontakt. Belgijanac je vrlo dobro znao šta radi ovde, od momenta kad je prihvatio loptu. Kudos i za to ipak, treba prepoznati momenat i odigrati na autoritet, pored izuzetno klimavog suca danas.
Lancia Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Gle izvuce se Forest. Ovo SP im dolazi u pravo vreme,
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 znam da je slučajnost što je samo ovaj ugao kod copija, ali vidi se bolje kontakt iz onog drugog. jako mekan penal kakve ja ne volim, malo smešan pad kdb-a...ali dopustiću jer smo ovo zaslužili danas 1
ArleKino Posted November 5, 2022 Author Posted November 5, 2022 Bournemouth dva kola zaredom vodi 2 razlike i onda raspad sistema i poraz.
Popular Post johan nagel Posted November 5, 2022 Popular Post Posted November 5, 2022 (edited) Какав гол Тилеманса https://dubz.co/v/j1kgqy Edited November 5, 2022 by johan nagel 15
Mercuzzio Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Opasan tim je sklopio Rodgers. Faes je kupovina sezone. Vrhunski centarhalf. Jedino što im fali je golman.
Recommended Posts