John Coltrane Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Pisalo se o tome već 14 hours ago, John Coltrane said: Ispada bez veze da nas je onaj sramotni penal na OT bacio u teži žreb plus još dve dodatne tekme u ionako ludačkom rasporedu. Oba kup bi trebalo da se završavaju penalima odmah posle 90, kakvi kurac produžeci. Ili da se izvode samo deca. No ipak treba reći i da PL klubovi plivaju u parama, nije moguće da u 25 igrača squadu, plus U21, ne mogu da ishendluju sezonu. Mnogo veći zajeb je Liga Nacija, najbesmislenije takmičenje u povijesti. 1
ArleKino Posted November 5, 2022 Author Posted November 5, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: Pisalo se o tome već Ja sam prvi pisao.
Profesionalac Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: Mnogo veći zajeb je Liga Nacija, najbesmislenije takmičenje u povijesti. To možda za PL svedoke, za ljubitelje reprezentativnog fudbala - ozbiljan upgrade u odnosu na besmislene prijateljske. 2
John Coltrane Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 1 hour ago, Profesionalac said: To možda za PL svedoke, za ljubitelje reprezentativnog fudbala - ozbiljan upgrade u odnosu na besmislene prijateljske. Napisano je već dosta na tu temu na domicilnom topiku, ali čisto argumentacije radi, kako opravdati one tekme u junu ove godine odmah posle završenih nacionalnih šampionata?!
goofs Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Kako opravdati svaku tekmu Liga kupa zbog kojeg se cesto pomeraju utakmice PL, a neke runde se igraju i u dve utakmice, a pored istog vec imas nacionalni kup? 1
Profesionalac Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Što se mene tiče PL može da ima i 24 kluba i da uvedu još jedan kup, ali to nikako ne treba da utiče na reprezentativne akcije. Tako da umesto 2-4 besmislene prijateljske godišnje, obe ruke dižem za 4 ili 6 takmičarskih utakmica na svake 2 godine. Junske utakmice su samo posledica SP u novembru. 1
MeanM@ Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Blago remplovanje, ovaj pade ko pokosen i pravila su jasna - crvena karta za Kansela. Ko smislja ta pravila
MeanM@ Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Zadnji igrac.So what? Stvarno je vez ikakvog intenziteta, jebo ti taj fudbal
John Coltrane Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Remplovanje bi rame o rame, a ne kad se celim telom zakucaš u čoveka, pogotovu po ovako klizavom terenu. 2
MeanM@ Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Ma slazem se, penal da, al crveni je preteran 2
John Coltrane Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 1 minute ago, MeanM@ said: Ma slazem se, penal da, al crveni je preteran Pa, ako ćemo po pravilima bio je zadnji igrač, a to je vazda crveni bez obzira koji je deo terena. Da je pukla kontra i da ga je faulirao na centru, a bio zadnji igrač, opet bi bio crveni. Za penal i crveni je uvek bio argument "zašto dupla kazna" i to se uvek pominjalo kada igrač namerno odigra rukom na gol liniji - rezon bolje isključenje i šansa da protivnik ne zabije iz penala nego siguran gol mi je malo samoubilačka.
Recommended Posts