Jump to content

Featured Replies

• Author

Pep stigao u City - dočekali ga Kompany, Fernandinho, De Bruyne i Agüero, zatekao se tu i Sterling - solidna okosnica nekog šampionskog tima. Klopp stigao u Liverpool - dočekali ga Henderson, Milner, Coutinho i Firmino od igrača za ozbiljnije stvari, ali ni prinijeti onom što je Pep našao. Od te četvorice Kuki žrtvovan da se zakrpi odbrana.

Različite početne pozicije, u prvom redu uslovljene sipanjem stotina miliona u Citeh od 2008. do Pepa.

Dobro reče @Zlurad, razlika između Pepa i Kloppa je u tome šta koji može da iscijedi. 

• Replies 8.5k
  • Views 340.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Manchester City - prošle sezone sam napisao da nemaju devetku svjetske klase, ali su svejedno zabili 99 golova. Ove sezone su nabavili najdevetkiju™ devetku koja postoji i koja je srušila sve golget

• Arsenal je redak primer u danasnjem fudbalu da se treneru daje sansa na duze staze - Arteta bi bio oteran do sad sto puta u bilo kom drugom klubu iz kluba petice, ali ga je Arsenal ispostovao vec 3 go

• johan nagel
    johan nagel

Какав гол Тилеманса   https://dubz.co/v/j1kgqy

Posted Images

koliko smarate tom novčanometrijom, znači haos.

Sipa se novac u fudbal u šakom i kapom u razne klubove, na kraju je teren merilo svega.

On 1. 11. 2022. at 8:39, Filozof manijak said:

Sipa se novac u fudbal u šakom i kapom u razne klubove, na kraju je teren merilo svega.

Možda ne bi bilo loše da moderacija splituje u novu temu. Ova diskusija će se ponavljati s vremena na vreme. 

On 31. 10. 2022. at 23:10, Pokojni Ruxin said:

na prva dva neću da odgovaram jer sam se smorio, a evo šta uvek pouzdani the athletic kaže o čitavom slučaju...kako bi baratali informacijama, a ne poluinformacijama :sleep:

isečak

Reveal hidden contents

evo ti još isečaka:

Reveal hidden contents

pazi, siti je lagano dobio sve što je sud gledao, ali ne mogu ni tebe ni bilo koga drugog da ubedim da ne bi eto sigurno izgubio to što sud nije ni gledao....mislim sure, why not? :covid19:

On 1. 11. 2022. at 8:39, Filozof manijak said:

naravno da smaramo. svaka top 7 ekipa u pl, sa izuzetkom možda spursa ima dovoljno novca da bude konkurenta svima ostalima na terenu. novac nije limitirajući faktor, način na koji se vodi klub, struka i pruženo joj vreme su. na tržištu ima sasvim dovoljno kvalitetnih igrača da ih siti ne može sve pokupiti koliko god para imao, ostaće i da ostali skockaju tim po želji. videli smo to sa liverpulom, gledamo opet sa arsenalom.

zato se ja ne plašim njukasla i novih para i kažem dole sa ffp. zato mi je uvek bilo zabavno kad je junajted osvajao prelazne rokove pod oleom. šta mogu neograničene pare da urade da bi stale na put pepovoj dominaciji ligom? da sastave fudbalske harlem globetrotterse? pa ne funkcioniše fudbal tako, eno ga psg već postoji i niko ih se ne plaši.

On 1. 11. 2022. at 11:17, Pokojni Ruxin said:

zato se ja ne plašim njukasla i novih para i kažem dole sa ffp. zato mi je uvek bilo zabavno kad je junajted osvajao prelazne rokove pod oleom. šta mogu neograničene pare da urade da bi stale na put pepovoj dominaciji ligom? da sastave fudbalske harlem globetrotterse? pa ne funkcioniše fudbal tako, eno ga psg već postoji i niko ih se ne plaši.

zli jezici bi rekli da nešto slično važi i za Siti u LŠ...

ako se već slažeš sa mojom poentom mogao si prosto i da udariš thumbs up, ali oke, hvala na elaboraciji

Edited by Pokojni Ruxin

Carski 

Evo vam malo i ovo.

C050D472-F8EB-41E1-B849-5E0EB644264B.thumb.jpeg.e6b1c80846a66dec7a90123969c7da50.jpeg

znači Šolak za 100 miliona kupio klub gde samo igrači vrede 320m?

On 2. 11. 2022. at 19:13, dragance said:

Evo vam malo i ovo.

C050D472-F8EB-41E1-B849-5E0EB644264B.thumb.jpeg.e6b1c80846a66dec7a90123969c7da50.jpeg

squad value je čista procena transfermarkta, nije neki egzaktan podatak istine radi. nije bezvredna tabela, ali najviše mi govori gde su timovi u odnosu na to kako javnost percipira jačinu njihovog squada. arsenal je naravno potcenjen, ali to se i očekuje od javnosti koja se onoliko smejala dovođenju bena vajta.

Edited by Pokojni Ruxin

• Author

Chilwell izašao sa nekom ozljedom u posljednjim trenucima sudijske nadoknade. Njemu se baš ne da do potoka doći.

• Author

Čitav thread govori o ovoj suludo osmišljenoj sezoni, jebo im Katar mater.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout