ArleKino Posted October 22, 2022 Author Posted October 22, 2022 Just now, Lancia said: Teska vezara, taj ni mom Graficaru ne bi dao gol. Ali mom Grafičarsenalu bi. I to baš na Emiratima i onda zaplesao na tako glup način da bi ga ravnomjerno tukli i saigrači i suparnici. 1 1
Lancia Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 I Atletiko i Forest igraju cemer bunker fudbal, posle kazu, uzivaj u fudbalu i navijaj.
Weenie Pooh Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 Flop potez očajnika, uvodi mrtvog Oksa pa ga zagrlio i nešto mu objašnjava. 2
Lancia Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 2 hours ago, Lancia said: Bio bi red da Notingem dobije danas Bravo za mene! Preziveli sumari sa sve stativom na kraju
Weenie Pooh Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 Potpuno zasluženo, čak im se i golman razigrao pri kraju (najveći deo utakmice je imao samo dve-tri odbrane, čini mi se.) Klopp ne zna gde udara, fascinantno kojom je brzinom uspeo da razjebe ovaj tim - od maja do oktobra, neprepoznatljivi su. Ni individualno igrači ne liče na sebe, deluje mi kao da niko osim ovih najmlađih nema nimalo vere u ovo što kao pokušavaju da odigraju.
radnik Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 Da. Za mene je otprilike gotova Klopova era. Menea ne mogu da nadoknade, igra goli qrac, ni te povrede nisu izgovor. Nekako otaljati sezonu pa videti sta dalje.
Pokojni Ruxin Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 u pravu je pep, ovaj tim liverpula je zaslužio boljeg trenera
Lancia Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 Ako je Brajton uspeo da izvuce bod protiv Foresta prosle nedelje, onda je valjda u stanju da zvekne Sitija danas
ArleKino Posted October 22, 2022 Author Posted October 22, 2022 Liverpool već sad ima više poraza nego cijele prošle sezone. Ono cipelarenje Bournemoutha ispade tankiranje igrača Bournemoutha u kojem Salah iz revolta nije htio da učestvuje jer mu islam ne dozvoljava takvo nešto. 1
Recommended Posts