John Coltrane Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Bruno igra ko kurac, Everton je zreo da primi drugi a strepim da će nam pući neka kontra.
Mindaugas Žukauskas Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 20 minutes ago, Milošica said: Vide li kako je Tomijasu zatvorio Salaha? Saliba i Vajt cele sezone fenomenalni, Gabrijel malo trokira. Vecito pljuvani Dzaka i Arteta opravdavaju moje poverenje I očekivao sam to od Japanca, mada što kaže Vini, ovogodišnji Salah i nije toliki bauk. Jako disciplinovan i pouzdan igrač, idealan za specijalne zadatke, Fouden neka se pripremi. Čak sam ubeđen da bismo igrali LŠ ove sezone da je Arteta stavio njega na Sona prošle sezone, a ne mučenog Holdinga koji je dobio crveni u prvom poluvremenu. I dalje ne mogu da verujem da smo ozbiljna ekipa. 1
John Coltrane Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Idi Kazemiro u kurac - pa najbolje da se Pikford skloni sa gola!
Mindaugas Žukauskas Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Šta je branio Pikford ovde? Gol u njegov ugao, a lopta se kotrlja u gol po sredini gola
John Coltrane Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Ajde bre više u kurac malo mi je da gledam guzonju Šoa i jebenog Lindelofa, samo mi fale korneri u nadoknadi nadoknade.
Recommended Posts