Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted

I šta kažte, ne valja Pereira?! 

Posted

Ne znam da li ne valja Pereira, ali Zouma je katastrofalan. Češe jaja dok mu igrač postiže gol. A ni Fabijanski se nije proslavio. 

Posted (edited)

Au penala za vest hem

Edited by San Epifanio
Posted

Kakav poklon penal za WH

Posted

Naravno da će svirati penal,  ako je već upozorio odbrambenog da to ne radi nekih deset sekundi ranije. 

Posted

Pa nije mu ništa uradio sem standardnog koškanja. Nije bilo držanja nikakvog

Posted (edited)

Jebo mater, opet Darwin u revolucionarnih 442 :isuse: Firmino najbolji strelac, jedini sposoban da izmulja gol iz igre u ovom sistemu, ali ne - marš na klupu, nepoželjan si. 

Alisson

TAA Matip VVD Tsimikas

Salah Henderson Thiago Diaz

Jota Darwin

Arse u Tony Pulis formaciji sa četiri štopera (jedan lažni RB desno, drugi lažni RB levo). Mada nije isključeno ni da Saka i Japanac odigraju kao wingbacks.

Ramsdale

White Saliba Gabriel Tomiyasu

Partey Xhaka

Saka Odegaard Martinelli

Jesus

Edited by Weenie Pooh
Posted

Arsenal kreće sa Tomiyasuom na lijevom beku, nema Zinchenka.

Liverpool sa navalnom četvorkom, Diaz-Jota-Nunez-Salah.

Posted
Just now, ArleKino said:

Liverpool sa navalnom četvorkom, Diaz-Jota-Nunez-Salah.

To kad bi se zajebavali - Salah i Diaz više trče unazad da pokriju rupe koje bekovi ostavljaju nego unapred.

Posted

X u najavi. 
Arsenal je previše ishajpovan, a Klopara nije mogao da zaboravi za 2 meseca da bude najbolji trener na svetu. 

• Haha 1
Posted

Tomijasu na neprirodnoj poziciji, verovatno će pratiti Salaha u stopu

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Tomijasu na neprirodnoj poziciji, verovatno će pratiti Salaha u stopu

Valjda i za Japan igra na toj LCB-LB poziciji. Ne sviđa mi se to, ali eto.

Posted

Juče je bilo 7 godina od dolaska Klopa u Live, što ga čini drugim trenerom sa najdužim stažom na klupi(posle Pejslija) i jedinog trnera koje je tukao Arsenal u tri tekme za redom. 

Posted
14 minutes ago, John Coltrane said:

X u najavi. 
Arsenal je previše ishajpovan, a Klopara nije mogao da zaboravi za 2 meseca da bude najbolji trener na svetu. 

Ja cu da budem presrecan ako bude X. Realno, s obzirom na formu Liverpula mislim da je sve osim nekog ponizenja u ovom trenutku dobar rezlutat.

Posted
6 minutes ago, Zlurad said:

Ja cu da budem presrecan ako bude X. Realno, s obzirom na formu Liverpula mislim da je sve osim nekog ponizenja u ovom trenutku dobar rezlutat.

Ti to hoćeš da budeš Uini umesto Uinija? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...