Jean-Luc Picard Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Ne znam da li ne valja Pereira, ali Zouma je katastrofalan. Češe jaja dok mu igrač postiže gol. A ni Fabijanski se nije proslavio.
San Epifanio Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 (edited) Au penala za vest hem Edited October 9, 2022 by San Epifanio
Jean-Luc Picard Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Naravno da će svirati penal, ako je već upozorio odbrambenog da to ne radi nekih deset sekundi ranije.
Mindaugas Žukauskas Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Pa nije mu ništa uradio sem standardnog koškanja. Nije bilo držanja nikakvog
Weenie Pooh Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 (edited) Jebo mater, opet Darwin u revolucionarnih 442 Firmino najbolji strelac, jedini sposoban da izmulja gol iz igre u ovom sistemu, ali ne - marš na klupu, nepoželjan si. Alisson TAA Matip VVD Tsimikas Salah Henderson Thiago Diaz Jota Darwin Arse u Tony Pulis formaciji sa četiri štopera (jedan lažni RB desno, drugi lažni RB levo). Mada nije isključeno ni da Saka i Japanac odigraju kao wingbacks. Ramsdale White Saliba Gabriel Tomiyasu Partey Xhaka Saka Odegaard Martinelli Jesus Edited October 9, 2022 by Weenie Pooh
ArleKino Posted October 9, 2022 Author Posted October 9, 2022 Arsenal kreće sa Tomiyasuom na lijevom beku, nema Zinchenka. Liverpool sa navalnom četvorkom, Diaz-Jota-Nunez-Salah.
Weenie Pooh Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Just now, ArleKino said: Liverpool sa navalnom četvorkom, Diaz-Jota-Nunez-Salah. To kad bi se zajebavali - Salah i Diaz više trče unazad da pokriju rupe koje bekovi ostavljaju nego unapred.
John Coltrane Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 X u najavi. Arsenal je previše ishajpovan, a Klopara nije mogao da zaboravi za 2 meseca da bude najbolji trener na svetu. 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Tomijasu na neprirodnoj poziciji, verovatno će pratiti Salaha u stopu
ArleKino Posted October 9, 2022 Author Posted October 9, 2022 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Tomijasu na neprirodnoj poziciji, verovatno će pratiti Salaha u stopu Valjda i za Japan igra na toj LCB-LB poziciji. Ne sviđa mi se to, ali eto.
John Coltrane Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Juče je bilo 7 godina od dolaska Klopa u Live, što ga čini drugim trenerom sa najdužim stažom na klupi(posle Pejslija) i jedinog trnera koje je tukao Arsenal u tri tekme za redom.
Baldrick S. Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 14 minutes ago, John Coltrane said: X u najavi. Arsenal je previše ishajpovan, a Klopara nije mogao da zaboravi za 2 meseca da bude najbolji trener na svetu. Ja cu da budem presrecan ako bude X. Realno, s obzirom na formu Liverpula mislim da je sve osim nekog ponizenja u ovom trenutku dobar rezlutat.
copkillah Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 6 minutes ago, Zlurad said: Ja cu da budem presrecan ako bude X. Realno, s obzirom na formu Liverpula mislim da je sve osim nekog ponizenja u ovom trenutku dobar rezlutat. Ti to hoćeš da budeš Uini umesto Uinija?
Recommended Posts