Jump to content

Featured Replies

4 hours ago, Mercuzzio said:

Crni dani došli po Liverpul ako se sada obraća pažnja i na "agent's fee".

Do pre koju godinu to se davalo  i šakom i kapom

Pusti copija i ruxina, izgleda se solidarisali sa nedeljom tihovanja za kraljicom pa mrace ceo dan sa nunjezom i darvinom. :ph34r:

• Author

FcTHBzYacAA-oKf.thumb.jpeg.e3a80e50a1388eebf5fdd0f6a477b4c2.jpeg

Crni dani došli po Liverpul ako se sada obraća pažnja i na "agent's fee".
Do pre koju godinu to se davalo  i šakom i kapom

Pretpostaviću da ti je namera bila da promašiš loptu koliko god možeš? :D
18 hours ago, kralj said:

Propustio sam ovo oko eriksena i bruna. Kako se junajtedovcima dojmi bruno? Meni deluje da sa njime nema vrha tabele i borbe za titulu.

Mada nikad nisam bio ni neki fan eriksena.

Ta osovina mektomini-bruno je skroz tanka. Kasemiro je doduse ogromno pojacanje.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Par stranica u nazad imaš prepisku glede Eriksenove pozicije i koliko ga je ETH spustio na neku DLP rolu.

Ja sam bio ubedjen da će on biti zamena Brunu, pre svega zbog zdravstvenog stanja, i da će igrati po potrebi u Evropi i kupovima. A u stvari Eriksen je medju najbitnijim igračima oko koga se vrti cela igra. Protiv Arsenala je Rašford dao 2 gola i asistirao Sanču, ali je na SKY Eriksen proglašen za igrača utakmice. Ima ga svuda, u oba pravca-ume fino da markira protivničke 10ke i da trči za njima po celom terenu, kao i da ubrza kontru jednim dodavanjem. Jednostavno, klasa je vidljiva posle 5minuta gledanja.

Mislim da su on i Bruno sasvim dobra kombinacija, obzirom da nemamo neko špica koji garantuje 25 golova. Krenuli smo sa Marsialom pa se povredio, Ronaldo nema snage za 90min, a Rašford se polako vraća u formu obzirom da je bio u kanalu zadnjih pa skoro 2 godine, a i tada je uvek igrao kao krilo. Obzriom na Rašfordov "finišing" on bi komotno mogao da bude klasičan špic i dugoročno rešenje pogotovu što je dolaskom Entonija pokrivena pozicija krila, tu su Sančo i Elanga, a nadam se i mali Garančo uskoro.

Što se tiče Bruna on bi morao da smanji doživljaj kad je priča sa sudijama u pitanju i ulazak u verbalne duele sa protivničkim igračima - npr ono nosanje lopte posle gola Liverpula za 1:2 i razvlačenje, totalno nepotrebno . Takodje da smanji i nivo teatralnosti pri svakom faulu protivnika. Samo treba pogledati Odegardov faul na Eriksenu koji je sviran u korist UTD i istu situaciju kod Sautemptona prošle sezone na Brunu koji nije sviran. Siguran sam da su obojica sudija, bar na momenat, uzeli kao merodavno nad kim je napravljen faul, a po intenzitetu kontakta nije bilo neke velike razlike. Van toga njegovi fudbalski kvaliteti i zalaganje svih 90min, želja za pobedom, nijednog momenta se nisu dovodili u pitanje.

Edited by John Coltrane

A dobro...lik je Portugalac, neke stvari su mu jednostavno urođene. 

1 hour ago, copkillah said:

Pretpostaviću da ti je namera bila da promašiš loptu koliko god možeš? :D

Malo benigne zajebancije.... Malo da se zabavimo u ove sušne dane. Nemoj da te pogađa. :D

3 hours ago, Mercuzzio said:

Malo benigne zajebancije.... Malo da se zabavimo u ove sušne dane. Nemoj da te pogađa. :D

sori, postali smo svi previše bukvalni na ovom topicu :D

Odlozeni su mecevi Celzi - Liverpul i Junajted - Lids, a jos ranije Brajton - Palas. Ostali ce izgleda igrati za vikend.

It's official - Njukasl ima karijusa na kecu.

:sad:

1 hour ago, San Epifanio said:

Odlozeni su mecevi Celzi - Liverpul i Junajted - Lids, a jos ranije Brajton - Palas. Ostali ce izgleda igrati za vikend.

Ova i s onoga sveta muti vodu.

6 minutes ago, papapavle said:

Ova i s onoga sveta muti vodu.

Liverpul će posle Ajaksa imati odmor od 17 dana, klasičan LiVARpul

Jel su tačne ove cifre?

May be an image of text that says "PL MANAGERS' SALARIES MANAGER SALARY Pep Guardiola Jurgen Klopp £19m Antonio Conte £16m Graham Potter £15m Brendan Rodgers £10m Erik Ten Hag £10m Anemal Mikel Arteta £9m ខ Ralph Hasenhuttl £8.3m f6m Frank Lampard £5m David Moyes AVFC Steven Gerrard £5m £5m Adam Lallana Interim £4.7m Marco Silva £4.5m Patrick Vieira £4m Eddie Howe £4m Jesse Marsch £3.5m Bruno Lage £2.5m Thomas Frank £1.5m Steve Cooper £1.5m Gary O'Neil *Interim Unknown"

ako jesu howe i pep su najpotcenjeniji...pepara je zaslužio makar 32m :sleep:

A Rodžersara najbolji "snake oil" prodavac u istoriji... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.