Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted
14 hours ago, renne said:

A dobro, mi imamo džona, vi imate copija

Čuvari vatre

reče osoba koja se duboko uvredi svaki put kada se ne slažeš sa njim ili se usudiš da mu kritikuješ bilo šta, pa i klub :lol: braća blizanci 

sreća pa ima par normalnih sektaša™ na PPP :fantom:

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Maminjo!!!

26901E17-BD41-4834-A2E1-01F1ACF1EA29.jpeg

Nepriznati otac fudbala Mislav Oršić dao svih 5 golova Londoneriji™, nas su dobili prije njegove ere.

• +1 1
Posted
17 minutes ago, ArleKino said:

Nepriznati otac fudbala Mislav Oršić dao svih 5 golova Londoneriji™, nas su dobili prije njegove ere.

Josip Pivarić i latino krilce Žunior Fernandez. Sa njim sam čuda pravio na nekom FM 11 ili 12. 

Posted
2 minutes ago, copkillah said:

Otpustilo Tuhela wtf

Ocekivano, posle onakvog suludog prelaznog roka, nova uprava izgleda da ne zna gde udara.

• +1 1
Posted
Just now, Lancia said:

Ocekivano, posle onakvog suludog prelaznog roka, nova uprava izgleda da ne zna gde udara.

meni više deluje kao da se Abramovič i dalje pita za sve, ovo je skroz u njegovom stilu

ko dolazi?

Početino mi je logičan izbor, Rodžersara kao vajldkard

Posted
1 minute ago, copkillah said:

meni više deluje kao da se Abramovič i dalje pita za sve, ovo je skroz u njegovom stilu

ko dolazi?

Početino mi je logičan izbor, Rodžersara kao vajldkard

Pochetino :isuse:

Posted

Meni ovo i nije neko veliko iznenađenje. Ne radi se o potrošnji nego o tome na šta Chelsea liči od prve serije ozljeda bekova prošle sezone.

Izraz "flat" je otprilike ono što najbolje opisuje Plavce, a sad je Tuchel "flattened".

Posted

Odlicna odluka Mgmta, pisao sam juce na LS temi, Tomas hvala za Sve majstore i drugu LS ali ocito da se coveku vise ne radi ovaj posao, ekipa je raspustena banda....

Neko mi je pomenuo trenera Brightona kao zamenu...

Posted

Nemojte Pottera, on će kod nas kad Artetara dobije nogu. :cry:

Posted

nemojte pottera, on će kod nas kad se pepara smori zbog artetine dominacije :sleep:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...