copkillah Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 14 hours ago, renne said: A dobro, mi imamo džona, vi imate copija Čuvari vatre reče osoba koja se duboko uvredi svaki put kada se ne slažeš sa njim ili se usudiš da mu kritikuješ bilo šta, pa i klub braća blizanci sreća pa ima par normalnih sektaša™ na PPP
ArleKino Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: Maminjo!!! Nepriznati otac fudbala Mislav Oršić dao svih 5 golova Londoneriji™, nas su dobili prije njegove ere. 1
John Coltrane Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 17 minutes ago, ArleKino said: Nepriznati otac fudbala Mislav Oršić dao svih 5 golova Londoneriji™, nas su dobili prije njegove ere. Josip Pivarić i latino krilce Žunior Fernandez. Sa njim sam čuda pravio na nekom FM 11 ili 12.
Lancia Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 2 minutes ago, copkillah said: Otpustilo Tuhela wtf Ocekivano, posle onakvog suludog prelaznog roka, nova uprava izgleda da ne zna gde udara. 1
copkillah Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Just now, Lancia said: Ocekivano, posle onakvog suludog prelaznog roka, nova uprava izgleda da ne zna gde udara. meni više deluje kao da se Abramovič i dalje pita za sve, ovo je skroz u njegovom stilu ko dolazi? Početino mi je logičan izbor, Rodžersara kao vajldkard
Lancia Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 1 minute ago, copkillah said: meni više deluje kao da se Abramovič i dalje pita za sve, ovo je skroz u njegovom stilu ko dolazi? Početino mi je logičan izbor, Rodžersara kao vajldkard Pochetino
ArleKino Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 Meni ovo i nije neko veliko iznenađenje. Ne radi se o potrošnji nego o tome na šta Chelsea liči od prve serije ozljeda bekova prošle sezone. Izraz "flat" je otprilike ono što najbolje opisuje Plavce, a sad je Tuchel "flattened".
mozzer Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Odlicna odluka Mgmta, pisao sam juce na LS temi, Tomas hvala za Sve majstore i drugu LS ali ocito da se coveku vise ne radi ovaj posao, ekipa je raspustena banda.... Neko mi je pomenuo trenera Brightona kao zamenu...
ArleKino Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 Nemojte Pottera, on će kod nas kad Artetara dobije nogu.
Pokojni Ruxin Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 nemojte pottera, on će kod nas kad se pepara smori zbog artetine dominacije
Recommended Posts