Jump to content

Featured Replies

1 minute ago, kipo said:

VAR je sranje, ovakav kakav je. Ako bi se gubljenje vremena i energije svelo na <1min i ako se ne bi ponistavao gol zbog milimetarskog ofsajda ili malo jaceg kontakta - ok, ima smisla. Ovako je igra razvodnjena i sterilna do imbecilnosti ponekad. Mogu ga i izbaciti sto se mene tice. Nek se toliko potrude na iskorjenjivanju sudijskih gresaka.

Da mogu i umeju, to bi se do sada već desilo. Zato je i uveden VAR. 

2 minutes ago, copkillah said:

Da mogu i umeju, to bi se do sada već desilo. Zato je i uveden VAR. 

Onda nek poprave VAR.

VAR sasvim dobro funkcioniše u UEFA takmičenjima. Problem je izgleda samo u UK.

2 minutes ago, dragance said:

VAR sasvim dobro funkcioniše u UEFA takmičenjima. Problem je izgleda samo u UK.

znamo i zašto :blush:

Diego Kosta u Vulvsima :laugh:

6 hours ago, dragance said:

Čekaj, ja sam na brzinu odgledao i mislio da je Palace napadao, i da je njihov igrač gurnuo Newcastle igrača na svog golmana? Gledao sa mobilnog. Ako je Newcastle napadao, onda je ono penal.

Ma Newcastle napadao, Willock krenuo na loptu, a Mitchel ga odgurnuo u pravcu svog golmana i onda zabio autogol :D 

Sudija prvo pokazao na centar, ali onda ga VAR (Lee Mason) pozvao da proveri da nije možda bio faul nad golmanom, i pokazao mu samo trenutak u kom se sudaraju Willock i Guaita, ne trenutak u kom Mitchel ovog gura ka golmanu. Čovek, šta će, promeni odluku i poništi autogol.

Prilično tendenciozno izgleda kad se tako drkaju oko VAR snimka, biraju uglove i režiraju scenu za glavnog pre nego što ga pozovu da preuzme odgovornost. Shearer je na MOTD insistirao da nije glavni kriv nego VAR. 

Dzejms produzio ugovor sa plavcima. Paklen igrac a tek 22 god.

Latino rat

Lee Mason neće suditi u narednom kolu. I to bi bilo to što se tiče sjebanih utakmica.

U pravi si ti Ruksine, gledam drugo pol MU-ARS, Eriksen odlican iza navale. Fantastičan igrač.

Obrati pažnju kako je fino markirao Odegarda.

Transformacija Eriksena iz čiste 10ke u 6cu će biti ETH remek delo. Ja sam bio ubejden da on i Bruno baš i neće fercerati u 11.

Eh sad, čiste desetke... igrao je Eriksen u krugu na centru i za Inter i za Dansku, mislim jedno kraće vreme čak i za Tottenham. Zovi to #8 ili #6, ali nije čista desetka.

Odličan je signing svakako, kao i svaki drugi inteligentan igrač. Samo mu iznad glave visi taj znak pitanja zbog poznatog problema sa srcem, verovatno će ga pratiti do kraja karijere.

22 minutes ago, Weenie Pooh said:

Eh sad, čiste desetke... igrao je Eriksen u krugu na centru i za Inter i za Dansku, mislim jedno kraće vreme čak i za Tottenham. Zovi to #8 ili #6, ali nije čista desetka.

Odličan je signing svakako, kao i svaki drugi inteligentan igrač. Samo mu iznad glave visi taj znak pitanja zbog poznatog problema sa srcem, verovatno će ga pratiti do kraja karijere.

U Interu je igrao iza Lukakua i Lautara/Alexisa a ledja su mu držali Barela, Brozović, Vidal.

U Totteu isto to sa Vanajamom, Sisokom iza, a Kejnom i Sonom ispred. Možda je bio povučeniji kad je Dele Ali igrao ispre njega a iza špiceva ili kao SS.

Na Marakani je dao gol kad je zamenio Dele Alija upravo na toj poziciji :D

On je uvek bio onfanzivniji u 4-2-3-1 a sada ga je ETH spustio na CM.

Screenshot-20220906-170414.png

naravno da eriksen ne igra prvi put centralnog veznog, šta mislite da je igrao u brentfordu? to što nije desetka ne znači da je zadnji vezni destruktivac, postoje neke stvari izmedju.

prilično sam bio u pravu sve što sam pisao u predsezoni u vezi eth-ove postave veznog reda pa se slobodno možete vratiti da pročitate i naučite :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.