ArleKino Posted September 4, 2022 Author Posted September 4, 2022 Najavljena je neka interna istraga Premier League oko funkcionisanja VAR-a. Ima ta škola mišljenja da se namjerno sabotira VAR kako bi se obesmislilo njegovo uvođenje.
Weenie Pooh Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Najavljena je neka interna istraga Premier League oko funkcionisanja VAR-a. Ima ta škola mišljenja da se namjerno sabotira VAR kako bi se obesmislilo njegovo uvođenje.Ovo sad većanje je baš bio transfer neprijatnosti. VAR gospoda ne bi da popiju kritike, pa kao, sa jedne strane je igrač u ofsajdu očigledno pokušao da zahvati loptu ali sa druge strane... mnogo je lep gol ispao, jebiga. Dođi glavni da vidiš pa ga sam poništavaj. 1
Weenie Pooh Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Koja je verovatnoća da će Poter i sledeće sezone biti u BHA?Podjednaka kao i za Klopa u LFC. Trener kome desni spoljni nosi #7 a levi spoljni #11 će uvek biti dobrodošao na Anfieldu dok se ja tamo nešto pitam.
John Coltrane Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Entoni umesto Elange u 11, jedina promena.
Lancia Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Na oci mi se promenilo na Middlu, Mctominay umesto Casemira.
ArleKino Posted September 4, 2022 Author Posted September 4, 2022 Arsenalu se vraća Zinchenko, da Tierney, rođen u blizini Old Trafforda, ne bi isključio prezimenjaka za True Scotsman Fallacy.
John Coltrane Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Sent Galen-YB 1:0. VAR vraća gol zbog ofsajda, ali glavni sudija daje crveni štoperu YB koji je počistio napadača SG koji je dao poništen gol!!! Bizar i van UK, verovali ili ne.
Pokojni Ruxin Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 arle javi arteti da dovede mac allistera, kod nas nema gde 1
John Coltrane Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Malopre je MekTomini ovako gurnuo Martinelija sa ledja i bio je faul. Ajmo dalje.
copkillah Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 dosta mekan kontakt, al' kao ajde, faul je
Recommended Posts