John Coltrane Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Elitina™ deca danas zabijaju diljem PL.
Bogotac Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Koja kradja,majmun ne pusta do kraja,Kutinju ponistavaju gol,nije ofsajd
Pokojni Ruxin Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 šutirao je posle zvižduka, debil je ovaj što je svirao
copkillah Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 mrzim da gledam utakmice Sitija zbog suđenja na utakmicama Sitija 2
Jean-Luc Picard Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Svirao je, svi su stali, pao gol. Da nije svirao, niko ne bi stao, ne bi bilo gola.
ArleKino Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 4 minutes ago, Pokojni Ruxin said: navijamo svi za junajted sutra Zašto?
Pokojni Ruxin Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Just now, Jean-Luc Picard said: Svirao je, svi su stali, pao gol. Da nije svirao, niko ne bi stao, ne bi bilo gola. upravo to...ne znam kako ovakav gol da se prizna
Pokojni Ruxin Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Just now, ArleKino said: Zašto? previše je jak arteta
Mindaugas Žukauskas Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 1 minute ago, Jean-Luc Picard said: Svirao je, svi su stali, pao gol. Da nije svirao, niko ne bi stao, ne bi bilo gola. Could be, ali deluje mi da zvižduk nije preterano poremetio nijedne ni druge, te da bi se svakako desilo nešto slično 1
Pokojni Ruxin Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Could be, ali deluje mi da zvižduk nije preterano poremetio nijedne ni druge, te da bi se svakako desilo nešto slično https://clip.dubz.co/v/84xbxh ne moz ljudi ovo da bude gol, zajebao sudija
copkillah Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Could be, ali deluje mi da zvižduk nije preterano poremetio nijedne ni druge, te da bi se svakako desilo nešto sličnoNije da Kutinjo nije uradio nešto što i inače ume. Pogledaću baš opet kad se završi ali prvi utisak je bio da bi ishod lako mogao da bude isti i da nije svirao
Recommended Posts