copkillah Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Krespo i Ejbraham od navedenih su pokazali nešto malo više ili kvalitetnije.
dragance Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 8 hours ago, radisa said: Kasper je njima baš baš značio... Meni je on godinama jedan od top 5 golmana na svetu, jeste da je u godinama sad već, ali prosto je neverovatno da ga se tek tako odreknu... Leicester: Nice: 5
goofs Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 20 hours ago, Lancia said: Jel Dalot uvek bio dobar ili tek sad sa Ten Hagom¿ Dalot je bio poprilicno solidan u Milanu na pozajmici, hteli su da ga zadrze ali je Junajted trazio precise para. Igrao je bekapa na oba boka, sto je dosta konfuzno u Milanovom sistemu, pa mu je trebalo vremena da se prilagodi, ali kad su ga ustalili sasvim zadovoljavajuci. Mislim da mu najvise treba upravo ovo sto sad dobija u Junajtedu - da ga zacementiraju na jedan bok i da ima kontinuitet kroz koji ce da raste. 1
ArleKino Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 (edited) Kakav entuzijazam. Fali samo da kaže: "Come on Blues, yada yada yada..." Edited September 2, 2022 by ArleKino 1 2
ArleKino Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Zanimljiva statistika: Fulham je ove sezone gubio samo 4 minute, a Arsenal 8 - jedni protiv drugih. 1
kipo Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 3 hours ago, ArleKino said: Kakav entuzijazam. Fali samo da kaže: "Come on Blues, yada yada yada..." Ovo je tako braveheart freeeeeeeeedom
Jean-Luc Picard Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Ovo je nivo Sam Bowie na broju 2 ispred Jordana.
Lancia Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Dal ce smeti danas Van Dijk da udje u kazneni prostor Evertona?¿
ArleKino Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 1 minute ago, Lancia said: Dal ce smeti danas Van Dijk da udje u kazneni prostor Evertona?¿ Pa Everton je generalno u fazonu "ako ne umemo da igramo, umemo da bijemo" kad igraju protiv Liverpoola. Kako se ono zvao onaj argentinski batinaš? Funes Mori? Maupay je tokom Restarta uništio Lenovu karijeru u Arsenalu. Možda ne bi bilo loše Alissonu da se čuva danas, zdravlje je najbitnije.
John Coltrane Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 1 hour ago, Weenie Pooh said: Pitao Lineker Ešli Vilijamsa šta bi on kao štoper radio vs Haland a Velšanin odgovara "red card tactics" Znam da voliš kad izveštavam o MOTD 1 1
Recommended Posts