Meazza Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 Mislim da sad ti pomeras stative. Sad je kljucna razlika sto je u pitanju ponizavanje tima a ne pojedinca. U oba slucaja se pojedinac osetio dovoljno ponizenim da skrlja protivnika. Ma u stvari nebitno, Weenie je u pravu kad kaze da postoji kazna za to u vidu kartona i to je to. Osecam se neprijatno sto moralisem. Problem je kad sudije sankcionisu onog ko samo igra fudbal po pravilima ili uopste ne sankcionisu krljanje. Sve ostalo je deo sporta i ti si tu u pravu, ali onda nemoj ni ti moralisati o nepisanim dzentlmenskim pravilima. 2
Filozof manijak Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 Ne morališem, samo kažem kako su mene učili kad sam trenirao; ako ponižavaš protivnika, budi spreman na karmu.
Lancia Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 Asensio ce izgleda u Arsenal, ako ga Arteta razmrda ko Odegarda, moze biti opako dobra kupovina. 1
ArleKino Posted August 29, 2022 Author Posted August 29, 2022 1 hour ago, Lancia said: Asensio ce izgleda u Arsenal, ako ga Arteta razmrda ko Odegarda, moze biti opako dobra kupovina. Spominje se Asensio već neko vrijeme. Ne znam, da je prije par godina, otišao bih po njega. U doba dok je Zizou bio tamo, Asensio se činio tačno kao igrač koji bi žario i palio™ po Premiershipu.
Lancia Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 3 minutes ago, ArleKino said: Spominje se Asensio već neko vrijeme. Ne znam, da je prije par godina, otišao bih po njega. U doba dok je Zizou bio tamo, Asensio se činio tačno kao igrač koji bi žario i palio™ po Premiershipu. Sta znam, ja sam uveren da nije zaboravio da igra fudbal.
John Coltrane Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 I KHOdoi ide na pozajmicu u Lever, a Fofanu pregledaju doktori u US na insistiranje vlasnika, zbog loma noge koji je imao prošle godine. Entoni takodje kod čika doce, trebalo bi da bude u squadu u četvrtak protiv Lestera.
ArleKino Posted August 29, 2022 Author Posted August 29, 2022 Spominje se Mudryk. Jako mi se sviđa sa videa.
John Coltrane Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 Paket u WH ali za 60milki€, dakle značajno podebljana ponuda.
Jean-Luc Picard Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 Rat u Ukrajini jebiga...sve duplo poskupelo. Za te pare, taj mora da bude novi Payet u najmanju ruku samo da bi izdaleka mogli da da spominjemo termin "isplatilo se"
kipo Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 6 hours ago, Lancia said: 6 hours ago, ArleKino said: Ne znam, da je prije par godina, otišao bih po njega. U doba dok je Zizou bio tamo, Asensio se činio tačno kao igrač koji bi žario i palio™ po Premiershipu. Sta znam, ja sam uveren da nije zaboravio da igra fudbal. U cemu je fora, u najboljim je godinama?
Bandito Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 (edited) Dubravka u Man Utd, kaže Romano here we go. Ne razumem iz više razloga. Newcastle koji pušta odličnog golmana i ostavlja samo Darlowa kao alternativu Popeu, koji je ipak za tri klase ispod Dubsa i Pape. Man Utd koji pušta Hendersona koji je mlad i ima više potencijala, da bi doveo Dubravku. Sam Dubravka koji nezadovoljan što je postao drugi golman odlazi da bude - drugi golman. Ali ajd', nova garnitura na SJP još uvek ima carte blanche kod mene, zasad se nisu zajebali (Wood možda, ali nije bio potpuno beskoristan). Vrv šišaju 25-man-squad pa fazon najlakše od golmana da se krene. Edited August 29, 2022 by Bandito
Recommended Posts