Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, ubibobi said:

Spasio var tekmu

eto i to se desilo, da zaokružimo ovaj datum :D

• +1 1
Posted

Po meni više crvena karta nego žuta. Start u visini kolena bez ikakve želje da se igra lopta. To što se sve srećno završilo bez ozbiljnije povrede, ne bi trebalo da abolira Tripijea, on je uradio dovoljno za crveni.

• +1 3
Posted

Treba sa se mijenjaju pravila fudbalske igre, žuti karton - 15 minuta napolje. Samo ovaj sport oštećuje ekipu nad kojom je napravljen teži prekršaj.

Posted
7 minutes ago, copkillah said:

Nisam nadmen, vrati se na onaj prvi post gde si iz mojih vrlo jasnih napisanih rečenica i Klopovog citata izvukao neki draganče zaključak.

Pročitaj pa mi reci da li si dobro protumačio ili ne, možda sam i ja pogrešio, ko zna.

Evo, sad ću da vadim tvoje reakcije na post oko priučenog trenera i post odmah posle “mi bi da se igra, ali ako ne - daj sigurne poene, za svaki slučaj”.

Nemam drugog posla u 5 ujutro.

Posted

Dragance i Copi da uzmu garsonjeru, prevazisli su sobu hump.gif

• +1 2
  • Wub 2
Posted

cudi me da pepa nije stavio u igru ni mahreza ni alvareza 

Posted

Prosli put kad je Hau imao neriješeno protiv Pepeljare, igrao se 37. min kad su primili gol.

Posted

Sudija sviraj kraj prvenstva

Posted

Newcastle i Brighton su mi :ziga: za sada!

• +1 2
Posted
14 minutes ago, dragance said:

Evo, sad ću da vadim tvoje reakcije na post oko priučenog trenera i post odmah posle “mi bi da se igra, ali ako ne - daj sigurne poene, za svaki slučaj”.

Nemam drugog posla u 5 ujutro.

:lol:

bless you

11 minutes ago, Lancia said:

Dragance i Copi da uzmu garsonjeru, prevazisli su sobu hump.gif

Izvini, iako znam šta mogu da očekujem od njega, svaki put me iznenadi nečim novim :D

12 minutes ago, 189- said:

cudi me da pepa nije stavio u igru ni mahreza ni alvareza 

pomalo stičem utisak da je bio donekle zatečen danas, kao da nije bio siguran šta treba da radi

Posted

Rodri opet nije dobio zutu kartu, bez obzira sto je barem 4 puta vukao igraca sa ledja. Covek opasno placa sudijsku organizaciju.

• +1 1
Posted

Liam od kokaina ne zna čiji klub ima više petrodolara.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...