Lancia Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Rodrygo potpuno transformisan igrac, ovaj Aaranson, ne znam odakle ga dovedose, bas dobar.
copkillah Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 8 minutes ago, Pokojni Ruxin said: utegao marsch....drago mi je zbog hehehe soccer ekipe pričaš o PPP ili?
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 4 minutes ago, 189- said: ovo se desava bar jednom na svakoj utakmici. sada je pao gol. lik uopste ne zna da barata loptu i trebalo bi stalno da sto brze doda ili sutne u picku materinu. ovako samo filozofira i ispada smesan. ne gledam čelsi dovoljno da bih procenio koliko je mendi jak u nogama™, ali čisto kao rule of thumb - nije golman kriv nego onaj koji je rekao da se tako igra. a onaj koji je rekao da se tako igra verovatno ima dobre razloge zašto je to rekao, uprkos mogučnosti da se redovno ispada smešan. 1 minute ago, copkillah said: pričaš o PPP ili? ne, više generalno o fudbalskoj javnosti i odnosu prema amerima
SmudgeYorkshire Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 14 minutes ago, Lancia said: Ne znam kako vi, ja sam odusevljen kako igra Lids. Joj, koliko se meni sviđa kada su igrači slobodni da naprave prostor driblingom i odmah koriste to rješavajući se lopte i otvarajući teren dalje. Herison je fantastično otvorio sezonu, Rodrigo konačno igra ono zbog čega je i bio doveden, a nova pojačanja su odlično učvrstila ekipu. 1
189- Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ne gledam čelsi dovoljno da bih procenio koliko je mendi jak u nogama™, ali čisto kao rule of thumb - nije golman kriv nego onaj koji je rekao da se tako igra. a onaj koji je rekao da se tako igra verovatno ima dobre razloge zašto je to rekao, uprkos mogučnosti da se redovno ispada smešan. ne znam jel pripremas teren™ za kada ederson napravi slicnu gresku ili ne ali ovo nema nikakvog smisla u ovom slucaju. lik je imao dovoljno vremena da sutne loptu umesto da pokusa neku vrstu driblinga ili sta je vec to bilo. mogao je uraditi bilo sta umesto ovog brainfarta. i to nema veze sa time sta se trazi od njega. niko ga nece klupirati ako ne igra svaki put tiki-taku. pre ce ga klupirati zbog ovoga. 2
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 (edited) ne pripremam ništa, to mi je odavno pet peeve guraš golmane u high-risk situacije jer je to žrtva koju moraju podneti za tim (sa čime se ja slažem, definitivno ne želimo de heu na golu u modernom fudbalu), i onda prvi put kad neka takva situacije ne ode u njihovu korist proglasiš ih za kiksare i nemače pojma. ten stegen kiksara, ederson kiksara, alisson kiksara, čak i nojer kiksara... Edited August 21, 2022 by Pokojni Ruxin
Lancia Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 4 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ne pripremam ništa, to mi je odavno pet peeve guraš golmane u high-risk situacije jer je to žrtva koju moraju podneti za tim (sa čime se ja slažem, definitivno ne želimo de heu na golu u modernom fudbalu), i onda prvi put kad neka takva situacije ne ode u njihovu korist proglasiš ih za kiksare i nemače pojma. ten stegen kiksara, ederson kiksara, alisson kiksara, čak i nojer kiksara... Ne davi bre Rukso, ovo je cista situacija, sam pao-sam se ubio, nema nikakve veze za filozofijom igre. 1
Weenie Pooh Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 (edited) 19 minutes ago, 189- said: lik je imao dovoljno vremena da sutne loptu umesto da pokusa neku vrstu driblinga ili sta je vec to bilo. mogao je uraditi bilo sta umesto ovog brainfarta. i to nema veze sa time sta se trazi od njega. niko ga nece klupirati ako ne igra svaki put tiki-taku. pre ce ga klupirati zbog ovoga. Neće ga klupirati dok je Kepe svakako, ali ako je plan da se igra kratko kroz pritisak, moraju i saigrači da sarađuju, mora da ima kome da doda. To što su se Jorginho, Koulibally, i društvo podbočili na 40 metara od gola i gledaju šta se dešava, to nije do Mendija. 6 minutes ago, Pokojni Ruxin said: guraš golmane u high-risk situacije jer je to žrtva koju moraju podneti za tim (sa čime se ja slažem, definitvno ne želimo de heu na golu u modernom fudbalu) Realno jeste high-risk situacija kad ti se od petorice braniča ravno nijedan ne otvori za dodavanje, samo nije mi jasno zašto bi iko to želeo. To je Torment level of difficulty, ni 1 Pep ne igra na tom nivou. A on ima 1 Edersona, ne zaboravi, umesto senegalskog dvometraša. Edited August 21, 2022 by Weenie Pooh
ArleKino Posted August 21, 2022 Author Posted August 21, 2022 Weenie, najebali ste, počelo je šaljenje sa kombinovanim XI gdje su samo igrači Liverpoola. To još nije na dobro izašlo.
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 3 minutes ago, ArleKino said: Weenie, najebali ste, počelo je šaljenje sa kombinovanim XI gdje su samo igrači Liverpoola. megvajer pokraden
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 jel potpisao tuhel produženje ugovora? pitam za druga
renne Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 1 minute ago, Lancia said: Lep suncan jorksirski dan. ne ztnam dal' da se smejem ili da plačem
Weenie Pooh Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 10 minutes ago, ArleKino said: Weenie, najebali ste, počelo je šaljenje sa kombinovanim XI gdje su samo igrači Liverpoola. To još nije na dobro izašlo. Počelo je to pre dve-tri godine, wallah.
Recommended Posts