John Coltrane Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Entoni, danas u Roterdamu, nije ni na klupi, a izgelda da nije ni trenirao pre meča. Valjda će uskoro na OT.
SmudgeYorkshire Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Dašak Premijer lige u Beogradu u utorak:
copkillah Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 20 minutes ago, SmudgeYorkshire said: Dašak Premijer lige u Beogradu u utorak: idealna prilika da ljubiteljima engleskog fudbala učinimo ogromnu uslugu tako što bi se slučajno otrovali u nekom beogradskom hotelu 3
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 vidim kehrer već u prvoj postavi a SCAMacce nema niđe
Mindaugas Žukauskas Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 12 minutes ago, Pokojni Ruxin said: vidim kehrer već u prvoj postavi a SCAMacce nema niđe I kao što pretpostavih igraće u srcu obrane Izludeću od ovog "Meslijea" na Areni. Sjajna utakmica na Elandu btw
Lancia Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Ne znam kako vi, ja sam odusevljen kako igra Lids. 2
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 inb4 nemači pojma potrče da se smeju mendiju kao što uvek kažem kad se dese ovakve gluposti - ako hoćeš da ti golman učestvuje u igri nogama™ budi spreman na nekoliko gluposti godišnje, ali kad se podvuče crta svakako bi trebalo da si dobio više koristi nego štete
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 1 minute ago, Lancia said: Ne znam kako vi, ja sam odusevljen kako igra Lids. utegao marsch....drago mi je zbog hehehe soccer ekipe
John Coltrane Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Teško će Lic izdržati ovakav tempo celo drugo. Očekujem ozbiljniji pritisak Čelskija.
189- Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 8 minutes ago, Pokojni Ruxin said: inb4 nemači pojma potrče da se smeju mendiju kao što uvek kažem kad se dese ovakve gluposti - ako hoćeš da ti golman učestvuje u igri nogama™ budi spreman na nekoliko gluposti godišnje, ali kad se podvuče crta svakako bi trebalo da si dobio više koristi nego štete ovo se desava bar jednom na svakoj utakmici. sada je pao gol. lik uopste ne zna da barata loptu i trebalo bi stalno da sto brze doda ili sutne u picku materinu. ovako samo filozofira i ispada smesan.
Recommended Posts