Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ismaila Sarr kod Stivike. Hmmm meni je on odličan, a kako će se uklopi, videćemo.

Posted

Bio bi Gerrard dobar trener da ima Xabija Alonsa da mu pripremi taktiku i Mascherana da mu pripremi fizikalije.

Ovako, jebi ga, guraće na konto igračke karijere po nekim Bournemouthima, Palaceima i drugim Sheffieldima dok ga ne dočeka misija vraćanja Evertona u Premiership tamo neke 2025.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
2 hours ago, 189- said:

izgleda da ga igraci ne gotive previse a i nije omiljen ni medju novinarima (nije bas vazno al ajde...)

Zato što je arogantni šupak koji je umislio da je neki genijalan trener, a u stvari je mlohavi kurac na biciklu?

Posted
1 hour ago, dragance said:

Zato što je arogantni šupak koji je umislio da je neki genijalan trener, a u stvari je mlohavi kurac na biciklu?

Aha, lik koji je čitavu karijeru proveo u strahu da nije dovoljno dobar, vukao imposter syndrom deceniju i više, postao je arogantni šupak od trenera. Hoće to tako.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Ne znam da li si ga gledao kada daje izjave, upravo tako izgleda.

• Haha 1
Posted

Ne znam koliko može da bude arogantan kad mu se novinari klanjaju do zemlje, prijateljski smeše, i pevaju hvalospeve na račun stare slave.

Aroganciju može da demonstrira tek kad počnu da postavljaju nezgodna pitanja, pa uđe u onaj "how dare you" režim, v. pod Klopp i Guardiola.

• +1 1
Posted (edited)

Zinčenko na kolenima sa glavom u rukama u neverici :kecman:

edit: Gledam MOTD, ima i snimak posebna kamera na njega, šeta onako u čudu, diže ruke u vis, kao da priča sam sa sobom :rolf:

1234.jpg

Edited by John Coltrane
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted

u pravu je Klopara, prošli put je bilo jako skandalozno to što je utkamica odložena a ne registrovana 3-0.

nadam se da će da se odigra, biće beskrajno zanimljivo zbog lošeg početka sezone za oba kluba pa je pritisak malčice veći nego inače

Posted

U principu jeste u pravu, ali bilo bi izrazito bedno za LFC da posle dva nerešena rezultata upiše prva tri boda za najzelenijim stolom™. 

Treba im pobeda na terenu, da razbiju maler i krenu da polako dižu formu. Slično kao što MUFC treba pobeda.

Ko god bude poražen sutra, pokazuje znake da će mu sezona biti ispod svih očekivanja.

Posted

Klop je i rekao da se nada i da veruje da će da se odigra, nego U SLUČAJU da ovi opet spreče održavanje, da nije u redu da se meč ponovo odlaže u ionako prenatrpanoj sezoni. 

Ne možeš da kažnjavaš drugu ekipu zbog nečega sa čim apsolutno nema nikakve veze.

Posted

Iju, neko dirao u Stivi Džija, a potom sledi prpa od raspalog Junajteda? 😢

• Haha 1
Posted
1 hour ago, dragance said:

Iju, neko dirao u Stivi Džija, a potom sledi prpa od raspalog Junajteda? 😢

draganče, znam da te uvek beskrajno muči razumevanje bilo čega pročitanog. Klop je rekao da želi da se igra i da se nada da će da se igra.

Ja sam napisao ovo:

2 hours ago, copkillah said:
nadam se da će da se odigra, biće beskrajno zanimljivo zbog lošeg početka sezone za oba kluba pa je pritisak malčice veći nego inače

Ti iz toga izvukao "neko dirao u Stivija Džija, a potom sledi prpa od Junajteda". U nekom drugom univerzumu bi bio trol, u ovom si samo... draganče.

• +1 1
Posted

l47qY4vrjk3W2WBkU2qctw4rYB59_Wx3DOZIldPk

prvi start za gallaghera posto su i kante i kovacic povredjeni. tuchel i dalje pre daje sansu loftus-cheeku nego chalobahu, sto je pomalo razocaravajuce...

chukwuemeka na klupi. jedini preostali midfilder u ekipi.

Posted
4 hours ago, John Coltrane said:

Zinčenko na kolenima sa glavom u rukama u neverici :kecman:

edit: Gledam MOTD, ima i snimak posebna kamera na njega, šeta onako u čudu, diže ruke u vis, kao da priča sam sa sobom :rolf:

1234.jpg

Baš mi je drago što su na njega stavili u fokus, baš uživa u fudbalu, a i sviđa mi se ova njegova statistika:

image.png.9236b5eed26e55a9c0579e9dc8e67e0c.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...