Lancia Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Just now, Zlurad said: Everton i Forest kao da sam gledao championship utakmicu dva tima koja se bore za sretnu sredinu tabele. Vala bas, Forest jos i da se nada, ako uklopi ovu gomilu novih igraca (Gibbs mi izgleda bas dobar) a Everton tesko da ne ispadne ove godine.
Lancia Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 2 minutes ago, Lezilebovich said: Klasika™. Centarsut, Mitar naskace na defendera i zabija glavom Fali ti slika i ton, al ajde 1
Baldrick S. Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 1 minute ago, Lancia said: Fali ti slika i ton, al ajde Eo slika eo ton, nepoznati uradak https://streamff.com/v/cdf61a I ja mislim da Everton nema cemu da se nada. 2
Azdaja Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Da li sam dočekao da ću da uživam u igri Arsenala ovako moćnoj. Uhhh Kad je otišao profa baš je bilo gadno, kudim i RVPa, Fabregasa, onog smrada Adebayora, Vampira na klupi itd... Ali ova sezona mirise na procvat. Bravo za bebe. 1
Weenie Pooh Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 (edited) 22 minutes ago, 189- said: hoce li gerrard biti prvi koji dobija otkaz... Boli ga uvo, i dalje ima bod više od Kloppa. I dva više od Lamparda, naravno. Edited August 20, 2022 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 25 minutes ago, Azdaja said: Da li sam dočekao da ću da uživam u igri Arsenala ovako moćnoj. Uhhh Kad je otišao profa baš je bilo gadno, kudim i RVPa, Fabregasa, onog smrada Adebayora, Vampira na klupi itd... Ali ova sezona mirise na procvat. Bravo za bebe. Samo polako i strpljivo, u ovo vreme prošle sezone je 1 MUFC izgledao spreman da se umeša u borbu za titulu. 1
John Coltrane Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Samo polako i strpljivo, u ovo vreme prošle sezone je 1 MUFC izgledao spreman da se umeša u borbu za titulu. Lic 5:1, Sotone 1:1 , Vulvsi 1:0
ArleKino Posted August 20, 2022 Author Posted August 20, 2022 Najbolji norveški fudbaler u Premiershipu dva gola za poluvrijeme. Sve očekujem glupo primljen gol, još gluplji crveni karton i Ramsdaleov žuti karton u 87.minuti zbog odugovlačenja na 1-2. 1
nenad Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 1 hour ago, Weenie Pooh said: Samo polako i strpljivo, u ovo vreme prošle sezone je 1 MUFC izgledao spreman da se umeša u borbu za titulu. isto kao sto su sada fulam ili njukasl spremni.
189- Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 1 hour ago, Weenie Pooh said: Boli ga uvo, i dalje ima bod više od Kloppa. I dva više od Lamparda, naravno. izgleda da ga igraci ne gotive previse a i nije omiljen ni medju novinarima (nije bas vazno al ajde...)
Weenie Pooh Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: Lic 5:1, Sotone 1:1 , Vulvsi 1:0 Ja vam tu upisao i pobedu nad NUFC na Ronaldovom debiju, posle toga se uveliko vojvodo-serdarilo npr. na Kickoff kako bi Ole mogao da iskormirali do titule. 11 minutes ago, 189- said: izgleda da ga igraci ne gotive previse a i nije omiljen ni medju novinarima (nije bas vazno al ajde...) Da, neka je omerta na delu jer je skinuo kapitensku traku repstativcu Mingsu, tako nešto? Mene ničim naročitim nije impresionirao u trenerskoj karijeri do sada, ali dobro™, ima vremena.
Recommended Posts