189- Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 usput ce tuchel dobiti par utakmica kazne zbog kritikovanja sudija. 1
copkillah Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 19 minutes ago, 189- said: usput ce tuchel dobiti par utakmica kazne zbog kritikovanja sudija. ko bi reka jasno je da klošari žele međusobno da se štite i ja stvarno ne znam šta može da se dogodi da se nešto promeni eventualno neka epidemija majmunskih boginja u PGMOL-u
omiljeni Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 57 minutes ago, Pokojni Ruxin said: gledaćemo svi arapsku ligu kao što smo gledali kinesku pre par godina? 1 realan scenario a ipak realniji scenario od gledanja engleske lige je koliko prošle godine za dlaku pobegao sa lopate liga u sred sezone ide u sleep mode na mesec i po dana jer su se Arapi malo zezali, ček da vidimo šta će biti kad krenu ozbiljno u tu priču.
ArleKino Posted August 18, 2022 Author Posted August 18, 2022 8 minutes ago, copkillah said: eventualno neka epidemija majmunskih boginja u PGMOL-u Neće svoj na svoga. 1
Pokojni Ruxin Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 oklevetao sam čoveka grešna mi duša, nisu pare nego sporcki projekat 1
Bandito Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Pišu Španci da ako Real proda Casemira, okreće se ka Brunu Guimarraesu iz Newcastlea. Bila bi baš šteta da ode, lik je bukvalno instant fan hero i drži ceo vezni red na okupu, ali potencijalna cifra za njega bi zasigurno bila ludačka i verujem da bi je Ashworth i ekipa apsolutno prihvatili ako za te pare mogu da dovedu nekoliko dobro skautovanih igrača.
Pokojni Ruxin Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 (edited) sumnjam, imaju već tchouamenija i camavingu...koji su prilično igrači koje je junajted trebao targetirati™ ranije da je bio pametan Edited August 18, 2022 by Pokojni Ruxin
Azdaja Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Bruno je više za igru bliže protivničkom golu no casemiro tako da.. Odličan je mladac, zanima me kako će da izgura ovu sezonu.
Bandito Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 38 minutes ago, Pokojni Ruxin said: sumnjam, imaju već tchouamenija i camavingu...koji su prilično igrači koje je junajted trebao targetirati™ ranije da je bio pametan Ima i toga, Real je možda i igrao hladno i očekivao da bi neki paničari (ko reče Man Utd?) mogli da se upecaju za Casemira nakon pazarenja Tchoua koga svakako vide kao prvu opciju. 1
kipo Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Jurio je ManU i jednog i drugog ali oni hoce u Real. Kazemiro je odlican, uz redovne glavobolje - ima li jos motiva, da li ce mu smetati englesko vrijeme, zasto se iznalaze instant resenja umjesto da se gradi tim..
John Coltrane Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Skauti videli ovo pa ne pitaju šta košta 2
John Coltrane Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Dok završavamo Kasemira, još lepih vesti - Klopara naduvao Agbonlahora zbog komentara na račun UTD poraza 4:0 . Mind games car. Obožavam njegove izjave/presice.
Recommended Posts