levi Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 (edited) rekao coach da ne ide nigde dok on ne razmisli još malo da li mu treba https://www.instagram.com/p/ChbzjoDM4UA/ Edited September 7, 2022 by levi
jimi Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Mislim da bih lakse podneo iskusnog Stimca, bar radi promene. 1
Dankan Ajdaho Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Nedara se priključuje pripremama oko nove godine.
elementary Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Taman da se ne pregreva tamo na Ep i bude fit za početak sezone Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
elementary Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Manje ...Do kraja oktobra će zaigrati Ako je parcijalna kao što kažu .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Ros Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 mogli bi jovica sad da angazuju. da premosti do oktobra 2
harper lee Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 6 minutes ago, elementary said: Manje ... Do kraja oktobra će zaigrati A od pocetka novembra zaraditi neku novu povredu i tako u krug. To je Nedovic, verovatno se ni on sam ne seca kada je imao poslednju sezonu bez povreda. Znali smo to i kad smo ga dovodili. 2
Joe D Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 i da potpisu sponzorski ugovor sa srpskom fabrikom stakla 1
elementary Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 A od pocetka novembra zaraditi neku novu povredu i tako u krug. To je Nedovic, verovatno se ni on sam ne seca kada je imao poslednju sezonu bez povreda. Znali smo to i kad smo ga dovodili.Dobro to je ipak druga priča. Polako ,jedna po jedna povreda Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Heaviside Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Ja sam i dalje u čudu da smo izabrali da nam Nedović bude glavni igrač i to na više godina. Unapred računamo da ćemo jedno pola utakmica odigrati bez najskupljeg igrača, ne razumem majke mi. Ajde da je treći, četvrti igrač po važnosti pa da razumem. 3
Dankan Ajdaho Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Pa s nikim drugim nije moglo da se tali na toliku cifru. Ovo ti je dupli Govneljić + Srnaldno.
Recommended Posts