BWA Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 35 minutes ago, Profesionalac said: Uh srećom ima nekih koji pamte kako su mali hrabri opozicionari iz Železnika zvali i Bogdana i Gagija. Doduše ovi su odbili jer su ćoravci nudili samo perece a ne milione. Jbg muke sirotiljske. Ma tračevi. Otkud ti to?
Popular Post levi Posted September 1, 2022 Popular Post Posted September 1, 2022 e srećna vremena kad nije bilo toga, nego samo odu i izmene Vujanićev ugovor u savezu i teraj 11 2 1
lord_s Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 A jel su oni koji odbiju Zve/Par u ovim slucajevima veci alfa muzjaci od onih koji to ne urade Znam da citava tribina kolektivno erektira kada citaju kako je Kalina odbio omrazeni Patlidzan (i u 'obrnutim' slucajevima isto, da budem jasan), ali ne znam sta recimo Jovic ili neko drugi dobija kad ovako paradira time
Joe D Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 nista, pitali ga u podkastu, on odgovorio. niti je skandal da ga neko pozove, niti se ima sta komentarisati to sto je odbio. lozane ce da se loze, i to je cela rasprava ovde. 5
BWA Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 8 minutes ago, levi said: e srećna vremena kad nije bilo toga, nego samo odu i izmene Vujanićev ugovor u savezu i teraj Kako misliš izmijene? U kom dijelu?
Popular Post MiddleClass Posted September 1, 2022 Popular Post Posted September 1, 2022 U onom dijelu dje pise za koji klub nastupa 2 10
armor Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 ima li neki strim za utakmicu, trazio sam topic adekvatan, verovatno sam nesto masio
levi Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 (edited) s kim igramo? ovde su topici btw https://parapsihopatologija.com/forums/forum/238-eurobasket-2022/ Edited September 2, 2022 by levi
nahbar Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 On 30.8.2022. at 13:29, harper said: Od tih dana kad je Nedara dobijao bezobrazne ponude do danas, postao je respektabilan igrac. Tako da smo njega potpisali po vise osnova. Svidja mi se kako su na ovu naprednjacku bahatost i demonstriranje sile od strane KK Paortizan Wildcards reagovali ovi nasi zlatni momci. Za ono sto je Kalina uradio prosle godine treba mu podici dres ispod svodova Pionira kad se jednom penzionise. Ne samo da je odbio nepristojnu ponudu vec se i vratio da pomogne trecepozivcima da zalupe vrata ispred nosa Wildcardsima. Tu titulu iz prosle godine cemo tek nauciti da cenimo kako vreme bude odmicalo jer sledecu necemo osvojiti dok je Vucic na vlasti. A Kalina je bio motor tog Trabant kabrioleta koji je u poslednjim metrima pred cilj pretekao naprednjacki BMW Institution GTI i ispustio plemenitu dusu. Ovo treba da stoji na svakoj stranici
Joe D Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 (edited) ne treba Edited September 3, 2022 by Joe D 2
*edited by mod Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 22 minutes ago, nahbar said: Ovo treba da stoji na svakoj stranici Staviš u potpis, komentarišeš na svakoj novoj strani i rešena stvar.
Wilde Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Mali Top pozajmljen Slodesu. Igraju li oni barem KLS?
Joe D Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 bili su poslednji prosle sezone, ali to u kls nista ne mora da znaci
Recommended Posts