Jump to content

KK Crvena Zvezda 2022/23

Featured Replies

Kako saznaje MaxBet sport, Crvena zvezda želi da dovede Mindaugasa Kuzminskasa (32)! Ovaj iskusni igrač pokriva pozicije tri i četiri.

Reč je o reprezentativcu Litvanije koji je u sezoni 2021/22 nosio dres Zenita, ali je ovaj klub napustio po izbijanju rata Rusije i Ukrajine. U Evroligi je igrao još za Žalgiris, Olimpiju Milano i Olimpijakos. Jednu sezonu (2016/17) proveo je u NBA, igrajući za Njujork Nikse. Ukupno je zabeležio 68 mečeva za Njujorčane.

Prema saznanjima našeg portala Kuzminskas je odbio Zvezdu u prvom navratu, ali klub s Malog Kalemegdana ne odustaje od ovog igrača. Videćemo kakav će epilog da bude i da li će da završi u timu koji s klupe predvodi Vlada Jovanović.

ckvwLpR.png 

Ako bi se taj transfer ostvario, cini mi se da to znaci da White pali. Kuzminskas nije uopste los, jedan zahvalan, timski igrac.

Ma neka i Vajta, nema smisla da imamo samo 3 četvorke u rosteru kad već imamo 4 petice.

Ne bih previše žalio da ode iako se ložim na domaću bazu. Ne sviđa mi se Ivanović. Da bi to što on igra funkcionisalo na nivou Evrolige/Partizana potrebni su značajno bolji fizički atributi od njegovih. Ovako je samo jedan drkač lopte koji ubaci poneku trojku.

Litvanac kod nas ? Nema šanse .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Ko umjesto Dzonija?

pa imaju vec dva cista pleja, plus nedovica kojeg ce verovatno gurati sto vise da igra sa loptom.

4 hours ago, Heaviside said:

Ne bih previše žalio da ode iako se ložim na domaću bazu. Ne sviđa mi se Ivanović. Da bi to što on igra funkcionisalo na nivou Evrolige/Partizana potrebni su značajno bolji fizički atributi od njegovih. Ovako je samo jedan drkač lopte koji ubaci poneku trojku.

Ako bi i mali Top upao u bilo.kakvu rotaciju, makar u aba, umjesto njega, to bi onda dobilo dodatni  smisao.

Ivanovic je faktor u ABA ligi, u EL se mucio, nije to za njega

Nit skilla za keca, nit telo za dvojku 

Screenshot_20220826-164435_Chrome.thumb.jpg.10116e37dab4a4e7c1ad71f2faf882b1.jpg

Edited by hrkljush boys_2

Jbt njegova žena je profesionalna trudnica :D

Guest
This topic is now closed to further replies.