ducca Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 Mogu li mandrili da ovo iskompromituju minut pre kraja? Pu jebo vam mater ko vas je okotio takve.
assignment Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 Meni je teško da poverujem da su ovo Zvezdini navijači... 1
Bogotac Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 Kostace nas Cibona,stvoreno je da gost ne moze da dobije PO 1
kralj Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 5 minutes ago, nenad said: kriminalno sudjenje i uzasna utakmica. dobili smo ovo zbog 3 trojke, lazarevica i markovica koje su usle i panterovu za -2 koja nije. kapmaco i vildosa moraju mnogo bolje u petoj da bi imali neku sansu. Nisi u pravu. Ima Zvezda šansu svakako. Bolji je Partizan generalno, ali ako je suditi po ovome danas, šanse su 50-50. Ovo danas je pukim igrom slučaja bilo neizvesno. Partizan nas je stigao sa petorkom za revijalne utakmice. Duško je imao nekih bizarnih trenutaka, al sve u svemu klinka za Robiju.
Mindaugas Žukauskas Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 1 minute ago, kralj said: klinka za Robiju Jel to zbog repića?
nenad Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 2 minutes ago, kralj said: Nisi u pravu. Ima Zvezda šansu svakako. Bolji je Partizan generalno, ali ako je suditi po ovome danas, šanse su 50-50. Ovo danas je pukim igrom slučaja bilo neizvesno. Partizan nas je stigao sa petorkom za revijalne utakmice. Duško je imao nekih bizarnih trenutaka, al sve u svemu klinka za Robiju. pa ok, ako sudis po najgoroj partizanovoj partiji ove sezone, ali oni ce prekosutra sigurno biti dosta bolji. mi da bi bili dosta bolji moramo dobiti mnogo od kampaca i vildose, inace jako jako tesko. 2
kralj Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 5 minutes ago, nenad said: pa ok, ako sudis po najgoroj partizanovoj partiji ove sezone, ali oni ce prekosutra sigurno biti dosta bolji. mi da bi bili dosta bolji moramo dobiti mnogo od kampaca i vildose, inace jako jako tesko. Ima Zvezda rezervi naravno. Dobar deo je bila korektna odbrana, a u napadu nas je katapultiralo ludilo Dobrića i to je bilo dovoljno. Slaba je utakmica bila, igrali su manje više koliko je potrebno.
nenad Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 3 minutes ago, kralj said: Ima Zvezda rezervi naravno. Dobar deo je bila korektna odbrana, a u napadu nas je katapultiralo ludilo Dobrića i to je bilo dovoljno. Slaba je utakmica bila, igrali su manje više koliko je potrebno. videcemo, meni se cini da ja partizan bolja ekipa i poprilican favorit.
MiddleClass Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 Evo Zoc veli da ovaj put nije bio koncentrisan na utaknicu i da je slusao vrijedjanja 7
Mil@n Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 Nemoguće da je Dobrić (opet) bio odličan u praktično najbitnijoj utakmici sezone... A koji je po plaćenosti igrač u timu? E zato ću uvek da ga branim. 2 1
assignment Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 13 minutes ago, nenad said: pa ok, ako sudis po najgoroj partizanovoj partiji ove sezone, ali oni ce prekosutra sigurno biti dosta bolji. mi da bi bili dosta bolji moramo dobiti mnogo od kampaca i vildose, inace jako jako tesko. Ma vraćamo im Real traumu 5te u podsvest, biće oni pod ogromnim pritiskom, ne mogu da budu baš rasterećeni... 2
Recommended Posts