BWA Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 42 minutes ago, dragance said: Igrači i Dulo izlaze u majicama žalosti za glavnim dilerom Srbije, Mutavim, a mi brukamo košarku? Kad je Dulo izašao sa tom majicom?
dragance Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 Just now, BWA said: Kad je Dulo izašao sa tom majicom? A da, on je samo govorio lepo o dobrom momku.
BWA Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 (edited) Just now, dragance said: A da, on je samo govorio lepo o dobrom momku. Pa nije. A sta bi sa majicom? Edited June 20, 2023 by BWA 1 1
smooth.Op Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 Ljudi su na utakmicama Partizana dobijali batine zbog včć pdr, a to se i dalje peva. Osiguranje za batine su bili taj sa majice (koju su fudbaleri nosili) i onaj za kog će se ispostaviti da je mleo ljude u Ritopeku. Malo spustite gas kad serete o tome. 5 1
kralj Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 A što ti veliki disidenti ne bokjotuju Sns projekat umesto da sipaju pare u njega, organizuju donatorske akcije da se pegla kriminal sa porezom i ne oteraju predsednika kluba? To idalje nema nikakve veze sa time što je Vujošević plakao nad sudbinom Mutavog. Doduše, verovatno je i to, kao i sve ostalo što je dotični radio, bilo po insert coin modelu. Inače, Jovića nije samo zamanulo nego i pogodilo stolicom onomad. To je istina bio po težini jedno 150. Incident po težini koju je organizovan od strane velikog kluba. Ipak, moćni KKP je prešao igricu Ribnikar performansom. Onu lakrdiju koju su btw i forumaši ovde propagirali, ne mogu ni Čović i Ostoja da upriliče. 4 1 1
bradilko Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 34 minutes ago, BWA said: Pa nije. A sta bi sa majicom? ma pustio ga. kako je on zvao dujana- secerko ili nam je objasnjavao da dijabetes nije opasna bolest 2
Кристофер Лумумбо Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 6 hours ago, dragance said: Da li skuplja umetničke slike od stipendije? Slatkiš mali.. Prestani vise da se blamiras, nisi klinac. 1 1
Popular Post pantelia Posted June 20, 2023 Popular Post Posted June 20, 2023 2 hours ago, bradilko said: pa ne vidite. napravi se atmosfera linca, izadju partizanovi igraci, gadjaju ih svim i svacim, pljujete, pretite batinama , pocne utakmica pola sata kasnije i onda se divite kampacu ( koji btw zamalo kukom namerno ne otkinu glavu samilagi). a pre toga dodjete u arenu, dobijete ignor osim od onog dela profi navijaca( a njima je pre gazda coki nego neko iz partizana) i od istih na zalost psovanje majki i zena, ipak igraci vam se osecaju sigurno, utakmica pocne na vreme i onda vicete ovuda bez srama kako je zeljko nivo coki a spomenete i dujana. tamo vam jos na klupi smrdi ilic koji je snimljen pre par godina protiv future kako se obraca raznim savijama kako nije jos vreme da prave sranja. voli savija da igra basket sa ekipom dok je vreme zagrevanja protivnicke ekipe. i slucaj lazic i namestanje utakmice sa litvanikom. i taj vam je jos tu. legenda zvezdina. no kako radite tako vam se i vraca. brukate srpsku kosarku i po evroligi no srecom ispadnete brzo. uvek za konjski nokat Da te covek slusa, pomislio bi da navijas za klub stvoren iz morske pene. A ono General koji je isao predsedniku na poklonjenje pa ispusio, Prekucavac sasija i trofeja iz Prislonice, i simpatizeri koji prave nevidjenu mentalnu akrobaciju izmisljajuci privatne finansijere, posto se dovodjenje igraca sa F4 u 7. klub ABA nekako ne uklapa u pricu UVEKOPOZICIJASIROTINJAPANKURBANOST! Mi ispadamo za konjski nokat, to nam je kazna sto nam je Covic na celu. Ono kako ste vi ispali prosle i ove godine, pa, ja bih se debelo zamislio sta mi karma porucuje. I, da, ovde nema Covicevih svedoka i pudlica, za razliku od urbanog topika prekoputa sa parolama "Ostoja moj predsednik" 11 1 1 2
hrkljush boys_2 Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 A pustite momke, meni su bas slatki sa tim svojim, da kazem teorijama (ako se tako to moze nazvati, malo ipak prejaka rijec) o najpravednijem od svih najpravednijih svijetova ikada. Jos samo da im mi to ovdje potvrdimo, jer bez toga dzaba sve.
Filozof manijak Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 26 minutes ago, pantelia said: Da te covek slusa, pomislio bi da navijas za klub stvoren iz morske pene. A ono General koji je isao predsedniku na poklonjenje pa ispusio, Prekucavac sasija i trofeja iz Prislonice, i simpatizeri koji prave nevidjenu mentalnu akrobaciju izmisljajuci privatne finansijere, posto se dovodjenje igraca sa F4 u 7. klub ABA nekako ne uklapa u pricu UVEKOPOZICIJASIROTINJAPANKURBANOST! Mi ispadamo za konjski nokat, to nam je kazna sto nam je Covic na celu. Ono kako ste vi ispali prosle i ove godine, pa, ja bih se debelo zamislio sta mi karma porucuje. I, da, ovde nema Covicevih svedoka i pudlica, za razliku od urbanog topika prekoputa sa parolama "Ostoja moj predsednik" Post milenijuma, a tek je počeo 2 2
dragance Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 1 hour ago, bradilko said: dijabetes nije opasna bolest To nisam rekao, već da postoji tip I i tip II bolesti. I je genetičko, a II je prouzrokovan životnim stilom (dijeta, itd). Dulo je tII.
dragance Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 1 hour ago, BWA said: Pa nije. Dobro pamtim sve, jel tako? ”Meni je Aleksandra Stankovića ipak žao. Lično sam ga poznavao i prema meni je bio korektan. Bilo mi je žao kad sam video da je krenuo putem koji vodi prema Bačvanskoj…”
BWA Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 3 minutes ago, dragance said: Dobro pamtim sve, jel tako? ”Meni je Aleksandra Stankovića ipak žao. Lično sam ga poznavao i prema meni je bio korektan. Bilo mi je žao kad sam video da je krenuo putem koji vodi prema Bačvanskoj…” Imal majice?
dragance Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 Just now, BWA said: Imal majice? Pa rekao sam posle da nije on nosio, al je zato lepo govorio o dobrom momku. Nije valjda da su i KK i FK mimo trenera stavili iste?
copkillah Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 24 minutes ago, dragance said: To nisam rekao, već da postoji tip I i tip II bolesti. I je genetičko, a II je prouzrokovan životnim stilom (dijeta, itd). Dulo je tII. životni stil kao eufemizam za stres 11 minutes ago, dragance said: Pa rekao sam posle da nije on nosio, al je zato lepo govorio o dobrom momku. Nije valjda da su i KK i FK mimo trenera stavili iste? Nije nigde rekao da je dobar momak već da mu ga je žao i da je bio korektan prema njemu. Kao što je npr i meni žao D. iz moje OŠ sa kojim sam uvek bio u dobrim odnosima i koji je završio u zatvoru. Moraš da počneš da čitaš sa razumevanjem, mada mogu da se složim da bi verovatno bilo bolje da je samo rekao "nemam komentar". I dosta nas je izašlo sa te utakmice kada su igrači bili u majicama sa njegovim likom. Velika je pizdarija što su igrači imali te majice, ali i iz ličnog iskustva znaš da je to linija manjeg otpora, kao onomad majice "Pravda za Uroša". 3 1
Recommended Posts