kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 2 minutes ago, Nikodije said: bojim se kakvu kaznu ce da nam odseku disciplinci aba lige prošle godine su bili prilično ažurni kada je bilo u pitanju sankcionisanje divljaštva nema razloga za sumnju da ove sezone neće biti isto
MeanM@ Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 27 minutes ago, Mil@n said: Brate, jesi realan? Onda nisi igrao košarku u životu. Ne što sam trenirao 12, 13 godina, al sam zglobove izvrtao 800 puta. Uvek je prva reakcija, praktično refleksna, da nogu izdigneš sa podloge što pre i ne gaziš sa tom nogom dok ne vidiš šta se dešava, da li je prolazno, ili ozbiljnije i slično. Ovo što je ovaj magarac uradio je klasičan idiotizam, normalno doskočio, digao nogu i Nedovića po cepanici. Ne verujem šta pišeš.. Ma lik pravi zamah nogom, kakva crna spontana reakcija 1
adasevic Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Pa spontano je gledao da cepi Nedovica po zglobu 1 1
napadaj Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 1 hour ago, pantelia said: https://www.maxbetsport.rs/prljav-potez-ledeja-partizan-ubedljivo-gubi-a-njegov-igrac-iz-cista-mira-snazno-udario-protivnika-video-385205/ A ima i Lakijev video doduse ja se ne bih slozio za poslednja 3 poteza, ali do 1:05 se vidi kakav je to smrad. Ok je sto igra za vas, ali ovo je otprilike na nivou toga da neko od nas kaze da je Branko Lazic u pravu sto se buni na svaki faul koji mu je ikad sviran. Kazem, iskreno se nadam da ce mu se vratiti kad-tad. Zasluzio je. Komentarišem onu jednu situaciju, ne sve njegove poteze. 1 hour ago, Mil@n said: Brate, jesi realan? Onda nisi igrao košarku u životu. Ne što sam trenirao 12, 13 godina, al sam zglobove izvrtao 800 puta. Uvek je prva reakcija, praktično refleksna, da nogu izdigneš sa podloge što pre i ne gaziš sa tom nogom dok ne vidiš šta se dešava, da li je prolazno, ili ozbiljnije i slično. Ovo što je ovaj magarac uradio je klasičan idiotizam, normalno doskočio, digao nogu i Nedovića po cepanici. Ne verujem šta pišeš.. I trenirao i igrao i igram još uvek, skoro svakog petka, i to 4 na 4 na dva koša, a zglobove sam izvrtao toliko puta da za levi ponekad imam osećaj da je razlabavljen. Meni ne deluje da je normalno doskočio, niti da je neprirodno podigao nogu i namerno udario Nedovića. U svakom slučaju, ovo nije očigledno prljav i brutalan potez. 2
Mil@n Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 3 minutes ago, napadaj said: U svakom slučaju, ovo nije očigledno prljav i brutalan potez. Mislim da si jedini čovek na planeti sa takvim mišljenjem. Al dobro... 1
Montmorency Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 evo i ja bi da kazem da ne mislim da je namerno hteo da povredi Nedovica nije jedini na planeti 2
Ratamahatta Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Mnogo sere Ledej, ima već desetak tako čudnih™ situacija 2
FPLS Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Ne, nije namerno, nego vec 17. put za dve sezone slucajno izvodi sulud pokret kojim gnusno povredjuje ili zamalo gnusno povredjuje igraca. Neartikulisani smotanko, ali u sustini dobrica. Maltene iz meca u mec pokusava da ugrozi karijere svojih kolega, posle Deka i Murica na red su dosli Petrusev i Nedovic, samo u poslednjih mesec dana. Da je pameti pa da se to odurno djubre odstrani iz kosarke dok jos nikoga nije poslao u prevremenu penziju. Glibavije stvorenje nije zaigralo na ovim prostorima. 7
Mil@n Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 1 minute ago, Montmorency said: uf, moja greska.namerno je hteo da ga povredi. Pohvaljujem spremnost da u tako kratkom intervalu promeniš mišljenje. Ipak je i više nego očigledno. 1
VoodooDerina Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 (edited) Hteo je da ga udari kao što je i Petruševa hvatao gde je stigao. Iz Zvezde je Kampaco par puta klepao posle faula nad njim, uglavnom šaketanje. Edited June 19, 2023 by VoodooDerina
Montmorency Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 jeste, nisam video onaj pokret nogom.izvinjavam se
smooth.Op Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Just now, VoodooDerina said: Iz Zvezde je Kampaco par puta klepao posle faula, uglavnom šaketanje. I dobio nesportsku za guranje u leđa Egzuma na polaganju. 1
MeanM@ Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 17 minutes ago, Milošica said: @MeanM@ A kome se obraćaš u množini? Moje mišljenje je da je Čović i atmosfera koju stvara godinama (a ne vi) više kriv za ovaj brlog. I uvek ću to napisati kada je prilika za to, forum je. @dragance Vučiću se peva i dalje, tako da ti ta priča ne pije vodu. A ova tvoja prva rečenica, "samo usavršio", baš si sklon da ublažiš i relativizuješ neke stvari. Pa jbg, ne mogu da ne primetim kalup. Bez imemovanja, al imate tu dozu iracionalnog obozavanja svega sto predstavlja KKP u vasim ocima. Ako primecujes slican kalup s druge strane, pls napomeni, rado cu prihvatiti i korigovati svoju poziciju. Sta ima da se brani kod Ledeja koji ocigledno ima taj deo karaktera da zeli da provokacijom, za koju on smatra da je u granicama, dodje do nekog cilja.
Recommended Posts