Jump to content

KK Crvena Zvezda 2022/23

Featured Replies

E bre Dobriću[emoji35]

....shiit has hit the fan.

Oni lome svoju utskmicu ovakvim trojkama, a mi jbne otvorene suteve masimo. I evo ih na 6

Dobrić sam kao duh i maši za tri :thumbdown:

Vildoza loca :D

Edited by assignment

11 minutes ago, assignment said:

Dobrić sam kao duh i maši za tri :thumbdown:

I Kampaco, najbolji igrač koga smo ikad imali, je malo posle njega "propio", što to ne spomeneš?

Bravo Zvezdo!

1 minute ago, Mil@n said:

I Kampaco, najbolji igrač koga smo ikad imali, je malo posle njega "propio", što to ne spomeneš?

Zato što Kampaco uradi milion drugih dobrih stvari, za razliku od Dobrica...

Just now, assignment said:

Zato što Kampaco uradi milion drugih dobrih stvari, za razliku od Dobrica...

Taman koliko je više plaćen i bolji igrač.

Just now, Mil@n said:

Taman koliko je više plaćen i bolji igrač.

I koji moj onda pitaš, a inače ga ne gorivom...:tongue:

Just now, assignment said:

Zato što je smešno da napišeš "Dobrić promašio trojku a sam je", kao da mora da je da, kao da bilo ko na svetu mora da je da kad je sam, a ne jebeni Dobrić. Videli smo u finalu NBA kako šutira čovek koji dobija 30 miliona po sezoni samo za to - tipa 3 od 30. 

Izrudariše, cestitke igracima i Dušku.

Lepo gaženje, drago mi je što nisam pratio drugo poluvreme. Sad očistiti patike, pa ponovo isto dva puta. 

6 minutes ago, assignment said:

Sacekaj petak, pojeftinice za dinar

2 minutes ago, Mil@n said:

Zato što je smešno da napišeš "Dobrić promašio trojku a sam je", kao da mora da je da, kao da bilo ko na svetu mora da je da kad je sam, a ne jebeni Dobrić. Videli smo u finalu NBA kako šutira čovek koji dobija 30 miliona po sezoni samo za to - tipa 3 od 30. 

Sistemski lose sutiramo celu seriju, dok oni odvaljuju trojke preko 50% uglavnom, i poprilicno je iritantno kad imas priliku da ih slomis i odlepis se tebi otvorena trojka izlazi. Nije samo Dobric u pitanju, generalno krsh nam je sut i koriscenje tih otvorenih pozicija. 
Njima recimo Madar seva veceras bez problema kad ostane sam. I dok smo se gubili u odbrani i sakupljali ostajali su sami na sutu i sve vreme ziveli od tog suta. 
Drugo poluvreme smo ih zatvorili, sjbale ih licne i to je bilo to. 

Guest
This topic is now closed to further replies.