Frank Pembleton Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 E bre Dobriću[emoji35]....shiit has hit the fan.
MeanM@ Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Oni lome svoju utskmicu ovakvim trojkama, a mi jbne otvorene suteve masimo. I evo ih na 6
assignment Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 (edited) Vildoza loca Edited June 18, 2023 by assignment 1
Mil@n Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 11 minutes ago, assignment said: Dobrić sam kao duh i maši za tri I Kampaco, najbolji igrač koga smo ikad imali, je malo posle njega "propio", što to ne spomeneš?
assignment Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 1 minute ago, Mil@n said: I Kampaco, najbolji igrač koga smo ikad imali, je malo posle njega "propio", što to ne spomeneš? Zato što Kampaco uradi milion drugih dobrih stvari, za razliku od Dobrica... 1
Mil@n Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Just now, assignment said: Zato što Kampaco uradi milion drugih dobrih stvari, za razliku od Dobrica... Taman koliko je više plaćen i bolji igrač.
assignment Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Just now, Mil@n said: Taman koliko je više plaćen i bolji igrač. I koji moj onda pitaš, a inače ga ne gorivom...
Mil@n Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Just now, assignment said: I koji moj onda pitaš, a inače ga ne gorivom... Zato što je smešno da napišeš "Dobrić promašio trojku a sam je", kao da mora da je da, kao da bilo ko na svetu mora da je da kad je sam, a ne jebeni Dobrić. Videli smo u finalu NBA kako šutira čovek koji dobija 30 miliona po sezoni samo za to - tipa 3 od 30.
dragance Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Lepo gaženje, drago mi je što nisam pratio drugo poluvreme. Sad očistiti patike, pa ponovo isto dva puta. 5
shimpu Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 6 minutes ago, assignment said: I koji moj onda pitaš, a inače ga ne gorivom... Sacekaj petak, pojeftinice za dinar
MeanM@ Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 2 minutes ago, Mil@n said: Zato što je smešno da napišeš "Dobrić promašio trojku a sam je", kao da mora da je da, kao da bilo ko na svetu mora da je da kad je sam, a ne jebeni Dobrić. Videli smo u finalu NBA kako šutira čovek koji dobija 30 miliona po sezoni samo za to - tipa 3 od 30. Sistemski lose sutiramo celu seriju, dok oni odvaljuju trojke preko 50% uglavnom, i poprilicno je iritantno kad imas priliku da ih slomis i odlepis se tebi otvorena trojka izlazi. Nije samo Dobric u pitanju, generalno krsh nam je sut i koriscenje tih otvorenih pozicija. Njima recimo Madar seva veceras bez problema kad ostane sam. I dok smo se gubili u odbrani i sakupljali ostajali su sami na sutu i sve vreme ziveli od tog suta. Drugo poluvreme smo ih zatvorili, sjbale ih licne i to je bilo to.
Recommended Posts