elementary Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Bar nećemo imati problem zadnjih 5 minuta utakmice. Obožavam Radonjić sistem i krvava kolena ali smo prošle godine u El dosta puta bili jezivi u finišu kada nismo imali bar jednog Nedovića,Shabaza, Singletona,bilo kog da da jedan koš i reši duel.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 2
FPLS Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Ivanovic je nikakav defanzivac, kao i Nedovic, Dobric, Mitrovic, Petrusev, Nejpir... 1 1
Ros Posted July 19, 2022 Author Posted July 19, 2022 umesto nejtare stize nejpara sta, bre, nejpara! imapara! 3
pbg12345 Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 7 minutes ago, lord_s said: Ne znam zasto se potencira "mekano u odbrani" toliko. Markovic (u ovom stage-u njegove karijere) i Ivanovic su veoma pristojni defanzivci, Vesa kapiten (ovaj, Laza kapiten) je tm defanzivna zver, Holland je isto vise nego pristojan defanzivac + Singleton (ako je istina da dolazi) i Martin... defanzivna zver laza ima pune 33, stefan 34 godine njih dvojica ce igrati eventualno 10-15min
Ros Posted July 19, 2022 Author Posted July 19, 2022 5 minutes ago, FPLS said: Ivanovic je nikakav defanzivac, kao i Nedovic, Dobric, Mitrovic, Petrusev, Nejpir... igracemo na kos vise. to je jos lepse 1
Ratamahatta Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 5 minutes ago, lord_s said: Ne znam zasto se potencira "mekano u odbrani" toliko. Markovic (u ovom stage-u njegove karijere) i Ivanovic su veoma pristojni defanzivci, Vesa kapiten (ovaj, Laza kapiten) je tm defanzivna zver, Holland je isto vise nego pristojan defanzivac + Singleton (ako je istina da dolazi) i Martin... Markovic je u ovom stejdzu karijere dobro odigrao samo derbije i Uniks tamo Ivanovic je nedonosce u oba smera u EL Laza je zverina samo kod Radonje, kod svih ostalih trenera je bio automat za pravljenje faulova i promasivanje otvorenih trojki Nedovic je mozda gori branic cak i od Ivanovica Petrusev je detence Lesor je silovao Mitrovica kad god su bili u matchupu, Kuzmic je dobro branio Dobric je diskutabilan defanzivac, odlicno lupa banane s ledja u kontri, ali ispada iz sina u pozicionim napadima non stop Ali ofanziva je potentna do jaja, sto jes jes, nece biti dosta jedna lopta 2
Joe D Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 8 minutes ago, lord_s said: Ne znam zasto se potencira "mekano u odbrani" toliko. Markovic (u ovom stage-u njegove karijere) i Ivanovic su veoma pristojni defanzivci, Vesa kapiten (ovaj, Laza kapiten) je tm defanzivna zver, Holland je isto vise nego pristojan defanzivac + Singleton (ako je istina da dolazi) i Martin... markovic trenutno ne moze stolicu da odbrani 1 na 1, lazic polako ide ka tome. imaju oni cvrstinu, ali noge nisu sto su bile. lazarevic je zapravo najbolji defanzivac trenutno u rosteru, jos samo kad bi imalo prostora da igra. 4
hrkljush boys_2 Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Pa ne peglaju sve ekipe odbranu 40 minuta, postoje razne.kombinacije i minutaze tokom igre. Nisam nesto pretjerano odusevljen Petrusevim, volio bih da brat Singleton dođe, jes da je.mediokritet. Opa, evo ga opet fulao space.
elementary Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Shabaz-Nedovic-Holand-Singlton-Martin deluje jebeno. Ima tu i odbrane, malo manje na bekovskim ali jbt ne može sve Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
lord_s Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Ok, ok Samo kaem, eto, meni se to ne cini tako tragicno ali vi bolje znate 2
Ratamahatta Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Karacemo Real i Olimpijakos i izduvati od Zalgirisa i Albe kad god i gde god 6
Joe D Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 dve pobede nad mrtvim zalgirisom i sve ostalo porazi je za mene uspesna sezona 2 2
pantelia Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 4 minutes ago, Joe D said: dve pobede nad mrtvim zalgirisom i sve ostalo porazi je za mene uspesna sezona Ako moze i Olimpijakos, makar kod kuce
Milošica Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 (edited) Bicete i nekog od ovih Spanaca - Valensija/Baskonija. I Radonju, a i Trinki ce imati slabiji sezonu. Edited July 19, 2022 by Milošica
Ratamahatta Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 (edited) Ne mogu vise tacno da se setim svega, ali mislim da smo Albu i Asvel tukli samo po jednom Monakoa smo tukli u EC, protiv Virtusa ne znam da li smo igrali ikada, u ovom veku mislim da ne Nekoliko puta smo bili blizu da tucemo Efes i Fener tamo (Galatu smo tukli, Darusafucku nismo tukli nigde i nikad u EL, mislim da smo ih izbacili one godine kad smo igrali finale protiv Verone), nismo dobili u Berlinu i Barseloni, to bi bilo lepo doziveti Edited July 19, 2022 by Plajvi
Recommended Posts