Lord Stef Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Just now, James Marshall said: je li ovo zvanično ovaj "ko mačja guza" stigao Brate odakle bese ovo, jos od kad se prvi put pomenuo Sharbaz™ mota mi se po glavi a nema teorije da se setim odakle
James Marshall Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Just now, Lord Stef said: Brate odakle bese ovo, jos od kad se prvi put pomenuo Sharbaz™ mota mi se po glavi a nema teorije da se setim odakle Pa Nadrealisti, Šahbaz 1 1
Ros Posted July 19, 2022 Author Posted July 19, 2022 Srbija, 22 godine, Centar, 211 ko bi to mogao biti?
elementary Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Valjda već objavljeno malopre za Petruseva.Samo nikako Šapketa da potvrde .Martin,Petrusev,Mitrović,ima svega ovde ,malo manje odbrane samo.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Joe D Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Ros said: Srbija, 22 godine, Centar, 211 ko bi to mogao biti? 6 slova, drugo o, peto e 1
Ratamahatta Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Mi mozemo da odbranimo napad samo ako neko nagazi liniju, ovo ce biti jos jace nego ona Tomic/Jasar/Sakota sezona s istovremeno Bilijem, Panterom, Jr Choxom i Stimetom 3
Ros Posted July 19, 2022 Author Posted July 19, 2022 neko brine za buducnost grcke kosarke, neko za buducnost srpske 4 1 4
elementary Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Šteta što ne možemo do Gudure, da pojačamo domaću bazu,to će verovatno sledeće godine.Ilić i Petrusev su dobri potezi uz Nedovica, Markovića,Lazića,Dobrica,Lazarevića,Mitrovica,Ivanovića(domaći je ).Sasvim dovoljan broj domaćih igrača,problem je previše mekana ekipa što se vidi iz aviona ali ajde da vidimo novog trenera za početak...Sent from my YAL-L21 using TapatalkNejpir,Marković, Ivanović,Dobrić, Nedović,Lazić, Lazarevic,Holand,Mitrović,Martin,Petrusev,Singleton,Ilić...Ovako po imenima deluje dosta dobro,samo treba to uklopiti ,videćemo.
lord_s Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Ne znam zasto se potencira "mekano u odbrani" toliko. Markovic (u ovom stage-u njegove karijere) i Ivanovic su veoma pristojni defanzivci, Vesa kapiten (ovaj, Laza kapiten) je tm defanzivna zver, Holland je isto vise nego pristojan defanzivac + Singleton (ako je istina da dolazi) i Martin...
Recommended Posts