Heaviside Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 1 hour ago, Nikodije said: Šta fali, kad je bal nek je maskenbal. Daj Čovo sveeee svoje ortake i rođake. Takoe! Meni do jaja ako dođe Teo, navijam za što više zabavnih ludaka. Da budemo spefični po nečemu, a ne Bajern kao komšije. Ne znam Laki šta se loži na neku takmičarsku ekipu, jasno je od trofeja nema ništa, ne mora ni da bude. Al onda daj bre da bude vrhunsko zezanje kad već nemamo nekih dobrih mladaca. Kad nas krene da nalupamo Real 20 razlike 1 1
Mil@n Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Majku mu, ako dođe Teo, smanjiće se minutaža Laziću, nadam se da se nećemo tako deplasirati
Mil@n Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Laza taman obnovio ugovor, očekujemo katarzu, i eto, ne daju čoveku da procveta...
Nikodije Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 6 minutes ago, Heaviside said: Takoe! Meni do jaja ako dođe Teo, navijam za što više zabavnih ludaka. Da budemo spefični po nečemu, a ne Bajern kao komšije. Ne znam Laki šta se loži na neku takmičarsku ekipu, jasno je od trofeja nema ništa, ne mora ni da bude. Al onda daj bre da bude vrhunsko zezanje kad već nemamo nekih dobrih mladaca. Kad nas krene da nalupamo Real 20 razlike Taj rad. Daš Čovi 10 miliona i pustiš ga ostvaruje sve svoje fantazije, zavališ se u fotelju i gledaš. Ne postoji bolji cirkus od toga, realno. Ovi mrtvi ozbiljni što nemaju razumevanja ka toj vrsti zajebancije neka idu da gledaju Partizan. 2 4
Heaviside Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 I navijaj da gazda Čova pusti da ga vodi srce, a ne neke timske igrače da mi dovodi da služe kao alibi za jebenog nedovića. Rokaj samo divlje i da su poznati igrači. 1
MiddleClass Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Jbg, nije mu dao Radonja da se ovoliko opusti pa sad hoce da nadoknadi...
April Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Romantičari U OFK-u su karijere zajedno završili Šeki, Miloš Milutinović i Joška Skoblar
Filozof manijak Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Započeli su svoje bogate karijere u FMP-u, red je da ih u istom klubu i završe Ok, sam ću napustiti topik 1 6
Nikodije Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 6 minutes ago, Filozof manijak said: Započeli su svoje bogate karijere u FMP-u, red je da ih u istom klubu i završe Ok, sam ću napustiti topik taman posla, i klub i topik su postali bas takvi da ti treba sto cesce da pises. trazi se sto veci cirkus i nestrucnost. 2 3
Nikodije Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 nadam se da ovo ne znaci da se odustalo od raduljice https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-petrusev-na-korak-do-zvezde-373802/ 2 1
Joe D Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 samo da pusti bradu, istetovira se i krene da slusa gobline, i niko nece ni da primeti razliku. 1
James Marshall Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 je li ovo zvanično ovaj "ko mačja guza" stigao
Recommended Posts