Joe D Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 hot take, nema ali nikakve razlike da li ce se to sto igra zvati 2 ili 3 za njegovu ulogu na terenu. 1
hrkljush boys_2 Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 (edited) @WildeTo sve zavisi sta pise u katalogu, ako je u katalogu na 2, onda na 2, a Ćoki će već izabrati nekog mediokriteta na 3 iz kataloga za mediokritete. Moras pratiti te kataloge jebiga. Edited July 16, 2022 by hrkljush boys_2
Joe D Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 kako ce da se iznenadi trener kad se vrati iz gruzije sa prvenstva a gm mu obezbedio dovoljno igraca za za trening 11 na 11. 1
Nikodije Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Just now, Heaviside said: Daj link nikodije Imaš na nova.rs, dali su neki tizer, sutra ceo intervju. Jedva čekam. 3
Ratamahatta Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 5 minutes ago, Joe D said: kako ce da se iznenadi trener kad se vrati iz gruzije sa prvenstva a gm mu obezbedio dovoljno igraca za za trening 11 na 11. Pikaće fucu na treningu k'o pioniri
Nikodije Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 2 minutes ago, Heaviside said: Hahahaah ide gaaas Vreme je da čujemo aktuelnosti iz našeg, ali i ostalih klubova iz regiona™ 1
Nikodije Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 (edited) "Nebojša Čović otvoreno o svemu" lol kao Marić kad najavljuje Vučića. Još jednu noć spavamo i čitamo gm- a i predsednika košarkaških operacija otvoreno o svemu Edited July 16, 2022 by Nikodije 1
Milošica Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 (edited) 3 minutes ago, Nikodije said: "Nebojša Čović otvoreno o svemu" lol kao Marić kad najavljuje Vučića. Još jednu noć spavamo i čitamo gm- a i predsednika košarkaških operacija otvoreno o svemu Ali realno, koje licnosti iz politicke/biznis sfere radije volis slusati? Meni je Covic uz Cedu na vrhu. Edited July 16, 2022 by Milošica
Heaviside Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Uf, ja ne volim Čovića da slušam, ali pustim nekad ako je ograničen na sport. Ume da provuče neki trač između redova ali zato ubija sa opštim opaskama tipa "trebalo bi da mnogo radimo na sebi i ne zavidimo uspešnima" i neprijateljskim stavom prema novinarima. Čeda mi je bio superkul dok sam bio klinac, sad mi je neslušljiv sa pauzama od minut na sred rečenice, sto puta prežvakanim frazama u koje znamo da ne veruje i povišenim tonom kao da se stalno svađa sa nekim. Nit je posebno obrazovan, nit ima dobre namere nit otkriva neke pikanterije...bezveznjak totalni, sramota me mlađeg sebe što sam se ložio na njegovu priču. 3 1
Recommended Posts