Jimmy Kowalski Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 1 minute ago, Блок_64 said: Moras da naucis i neka pravila,recimo da se u zapisniik unose i sluzbeni predstavnici kluba i po tom osnovu on moze u nekoj odredjenoj situaciji da sidje na teren. Po istim tim pravilima i Ostoja sedi na klupi partizana,a nije ni igrac,ni doktor ni pomocni trener ni fizioterapeut... Osim sto ne sedi na klupi Partizana.. 1 5
garmonbozia Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Osim sto ne sedi na klupi Partizana.. O-stoja, O-bradović, pogreši čovek, sve je to SNS 1
Блок_64 Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 7 hours ago, pantelia said: Na stranu sve, meni je suludo da neko za onakav potez dobije 1-2 meca suspenzije. Jebes Lesora, prvi ste pa ste prvi. Ali covek na kraju utakmice, bez duela, okrece se i nabada protivnika u glavu. Meni je to za ozbiljnu suspenziju (pri cemu uopste nisam pratio slicne slucajeve i kazne za njih u Evropi, NBA je malo drugacija prica). Ako su pravila stvarno takva da se za takvu stvar pauzira 2 utakmice maks, to je jako pogresno. Naravno da nisu takva pravila.Verovatno postoji negde pravilnik aba lige verujem da se moze naci i na netu ali sama odluka zavisi od disciplinske komisije.
kud u maglu Simoviću Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 (edited) 37 minutes ago, Ros said: ne treba ništa rizikovati. čuvati za plej of ispašće iz forme, školovaće ga nikola janković u plejofu mora da igra već naredni vikend Edited March 15, 2023 by kud u maglu Simoviću
Блок_64 Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 12 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Osim sto ne sedi na klupi Partizana.. Ako se ne varam na ovoj utakmici je sedeo,mozda i gresim. A kada vec zelis da ispadnes pametan pogledaj ceo citirani post gde je covek pitao po kom osnovu je Covic sisao na teren.
Uskebasi Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 14 minutes ago, Блок_64 said: Moras da naucis i neka pravila,recimo da se u zapisniik unose i sluzbeni predstavnici kluba i po tom osnovu on moze u nekoj odredjenoj situaciji da sidje na teren. Po istim tim pravilima i Ostoja sedi na klupi partizana,a nije ni igrac,ni doktor ni pomocni trener ni fizioterapeut... Ajd nauči me u kom pravilniku piše da predsednik kluba može da sa tribina sidje na teren? Predsednik kluba, potpresednik, kafe kuvarica... svakako nije neko ko se unosi u zapisnik kao učesnik utakmice 1
Блок_64 Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 Just now, Uskebasi said: Ajd nauči me u kom pravilniku piše da predsednik kluba može da sa tribina sidje na teren? Predsednik kluba, potpresednik, kafe kuvarica... svakako nije neko ko se unosi u zapisnik kao učesnik utakmice Ne znam na koju konkretno situaciju mislis stvarno.Vidim da si napisao pre par godina u Nisu,ako se ne varam,ja se iskreno ne secam,a naravno verujem ti da je sisao na teren sada ne znam sta je bilo,da li je prekid u pitanju ili bilo sta drugo.
Jimmy Kowalski Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 15 minutes ago, Блок_64 said: Ako se ne varam na ovoj utakmici je sedeo,mozda i gresim. A kada vec zelis da ispadnes pametan pogledaj ceo citirani post gde je covek pitao po kom osnovu je Covic sisao na teren. Mozda gresis? Kada tvrdis nesto moras da budes siguran. Niko te ne vuce za jezik da izmisljas tako besmislene stvari, posto covek sve vreme sedi na istom mestu u Areni.. 2
Блок_64 Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 Just now, Jimmy Kowalski said: Mozda gresis? Kada tvrdis nesto moras da budes siguran. Niko te ne vuce za jezik da izmisljas tako besmislene stvari, posto covek sve vreme sedi na istom mestu u Areni.. Licno me zabole stojko gde sedi limar gde sedi covic.Na snimku je izgledalo kao da je na klupi. Jako bitna tvrdnja gde sedi limar na utakmici.Kome je to bitno i zasto. 1 2
Ros Posted March 15, 2023 Author Posted March 15, 2023 26 minutes ago, Uskebasi said: Ajd nauči me u kom pravilniku piše da predsednik kluba može da sa tribina sidje na teren? Predsednik kluba, potpresednik, kafe kuvarica... svakako nije neko ko se unosi u zapisnik kao učesnik utakmice ili klinac od 10-ak godina da se plazi ivanovicu?
Popular Post ZokiAsov Posted March 15, 2023 Popular Post Posted March 15, 2023 10 minutes ago, Ros said: ili klinac od 10-ak godina da se plazi ivanovicu? Taj mali nije uleteo da se plazi vec da bije ako zatreba. Ima sedam godina, al jak ko konj 7 8
Uskebasi Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 1 hour ago, Блок_64 said: Ne znam na koju konkretno situaciju mislis stvarno.Vidim da si napisao pre par godina u Nisu,ako se ne varam,ja se iskreno ne secam,a naravno verujem ti da je sisao na teren sada ne znam sta je bilo,da li je prekid u pitanju ili bilo sta drugo. Kup sa pp aparatom. Pošto uvodimo pravnu državu, ti dogadjaji još nisu zastareli, a zaprećena je ista kazna kao za Lesora, pa možda hoće petrušev da piše krivičnu prijavu protiv čovića
kralj Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 U hokeju se najnormalnije sibaju igraci, iako to nema direktne veze sa sportom zbog koga su na ledu. To je deo tradicije, bude i krvavih glava i po pravilima odrade svoju kaznu na utakmici i to je to. Tuca igraca na fudbalskoj ili kosarkaskoj utakmici nije deo tradicije tih sportova, ali se desavaju i igraci dobijaju kazne tj. suspenzije zbog nesportskog ponasanja. I to je to. Tako ce proci i Lessort. Jebalo vas izigravanje pravnika i tumacenje krivicnih zakona, sa sve laznom zabrinutoscu "a sta da ga je usmrtio udarcem"..Šta tek reći za MmaPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Ros Posted March 16, 2023 Author Posted March 16, 2023 7 hours ago, ZokiAsov said: Taj mali nije uleteo da se plazi vec da bije ako zatreba. Ima sedam godina, al jak ko konj grobljejugend. treba ostriti te oštrice sto ranije
Filozof manijak Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 i dođosmo do Hitlerjugenda, dugo nam je i trebalo
Recommended Posts