Ros Posted March 13, 2023 Author Posted March 13, 2023 3 minutes ago, John Coltrane said: Evo Žoc se izvinjava Petruševu, ali ne zna da li je bilo nekih provokacija pre toga sad ce zoc da preuzme tesku odluku lige, pa ce on sam da kazni lesora suspenzijom protiv mzt-a i borca iz cacka 1
garmonbozia Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 1 minute ago, kralj said: Inače i reći "retard" za sportistu koji se u žaru borbe šta već.... Nije baš lepa socijalna priča koja se šalje u svet. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Dobro, mentalno zaostao. Isto kao i želeti nekome smrt, je l' si srećan sad?
kralj Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Ništa nije isto, samo se u pristojnom svetu to vitlanje izrazima smatra uvredom za bolesne ljude sa dijagnozom. Kao neko ko je zauzeo moralnu vertikalu i deli ovde packe zbog nelepog ponašanja, nije zgoreg toliko da znaš.Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
garmonbozia Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 1 minute ago, kralj said: Ništa nije isto, samo se u pristojnom svetu to vitlanje izrazima smatra uvredom za bolesne ljude sa dijagnozom. Kao neko ko je zauzeo moralnu vertikalu i deli ovde packe zbog nelepog ponašanja, nije zgoreg toliko da znaš. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Sjajna relativizacija 👍
kralj Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Nešto se mislim, ovi Zvezdini svi na note, da je tu Kalina, potpisao bih da finale neće da se završi. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 1
kralj Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 A ne bi iznenadjenje bilo i da legendarni predsednik smeni Duška. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Malvo Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 29 minutes ago, Barrister said: Ma dešava se. Kad to ponovi 578. put Obradović će mu održati bukvicu. "Lesor je pogrešio, a onda je Željko Obradović pokazao zašto je NAJVEĆI (VIDEO)" Još: veliki Željko prilikom rukovanja vidi da se ovaj zaleće i savršeno ga boli kurac 1 1
munze Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Dobro je, bar nisu uspeli nikom da slome rebra ovaj put. 1 1 1
Блок_64 Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Ja sam siguran da Covic vec pise neko saopstenje i da je sigurno ulozio zalbu na ovu utakmicu.Bice naredni dani interesantni.
Barrister Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 2 minutes ago, Блок_64 said: Ja sam siguran da Covic vec pise neko saopstenje i da je sigurno ulozio zalbu na ovu utakmicu.Bice naredni dani interesantni. Čovićeva saopštenja uvek poprave situaciju. 1
Milošica Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 (edited) 6 minutes ago, Milosh76 said: Lesor normalan i neiskompleksiran? Nije normalan u toku utakmice, to definitivno. Pričam da kada prođe sve, svi smire strasti. Mi ovde za tastaturom u trenutku to ne shvatimo, osim kada vidimo kakvi smo i sami kada igramo basket. Edited March 13, 2023 by Milošica
kud u maglu Simoviću Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 želeo bih da se zahvalim g-dinu dušku ivanoviću što nam je omogućio večeras 00:00 za ognjena kuzmića hvala 1
Milosh76 Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Just now, Milošica said: Nije normalan u toku utakmice, to definitivno. Decko je klinicki lud... adrenalin je jedno, pogledaj bilo kog drugog kosarkasa, a ludacki pogled i ludacko ponasanje je sasvim drugo. Nije vam on prvi...imate jos idola medju bivsim igracima koji su se identicno ponasali... 3
Milošica Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 (edited) 1 minute ago, Milosh76 said: Decko je klinicki lud... adrenalin je jedno, pogledaj bilo kog drugog kosarkasa, a ludacki pogled i ludacko ponasanje je sasvim drugo. Nije vam on prvi...imate jos idola medju bivsim igracima koji su se identicno ponasali... Tih bre Miloše, mnogo smo pristrasni svi. Hajde da se volimo. Edited March 13, 2023 by Milošica
Recommended Posts