salerokada Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 23 hours ago, Djolle said: Tek sam sad video ovo. Da, 3 bacanja, iskusno je to odradio Faku. Zašto su to bacanja? Kontakt je bio dok još trči i on tek iz kontakta kreće da šutira. Mene jako nervira što se takve stvari sviraju kao bacanja.
Djolle Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 17 minutes ago, salerokada said: Zašto su to bacanja? Kontakt je bio dok još trči i on tek iz kontakta kreće da šutira. Mene jako nervira što se takve stvari sviraju kao bacanja. Lopta mu je u rukuama, sto se smatra pocetkom akcije sutiranja. To sto Kampaco posle kontakta nastavlja akciju sutiranja umesto da nastavi dribling (sto bi verovatno uradio da nije bilo kontakta) to je njegova snalazljivost da dobije bacanja. I meni se ne svidja sto se to svira na taj nacin, ali tako je. 5
kralj Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Nedović je glup i donosi uglavnom loše odluke. Nikad njemu nije falilo manjaka samopuzdanja da se zaleti u trojicu ili raspali luk u svodove hale u 19. sekundi napada. Za njega je mnogo bolja dijagnoza luzer nego kukavica.Ruku na srce, ove sezone igra iznad očekivanja i potpuno je iznenadio što je prihvatio ulogu 3. beka. Možda je počeo da sazreva.Sve na stranu, al kako im je Pefi gurnuo štap u točak kad su se zaleteli, ono je poezija od košarke. Drago mi je da je Duško tu korigovao i što je u selekciji spustio prezimenjaka na kraj klupe. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 1
Ćenta Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Nadam se da neće niko zamjeriti, ali meni su Nedović i Mitrović kao bezalkoholno pivo, jeste to pivo ali nije to to. 1
Ros Posted March 10, 2023 Author Posted March 10, 2023 bacon ne igra veceras. trener odlucio hteli smo ga, ali on hoće u pao. pa pao si 1
MiddleClass Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Lagano za sad. Steta za ovaj kos naseg Floutersa.
hrkljush boys_2 Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Nedović nije neki defanzivac to je opšte poznato, ali nekad toliko odsutno djeluje da je to zajebalo i harden mod. Morao je praviti faul ovdje na Voltersu, a mogao je i Martin. Očekujem da Nedović večeras ide na 25+. Idealna utakmica i atmosfera za to.
kralj Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Vidi ti Stef šta znaPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 1
levi Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 čemu sad ova petorka bez Nedovića, Vildoze i Campaca 1
Ćenta Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Ovaj PAO je qrac od ovce, sve osim naše pobjede bi bilo senzacijaПослато са SM-A225F помоћу Тапатока 1
Milosh76 Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 čemu sad ova petorka bez Nedovića, Vildoze i CampacaOdmara ih za derbi u ponedeljak
Recommended Posts