Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2022/23

Ros

Recommended Posts

Posted
Just now, MiddleClass said:

Zvao ih Danilovic na sastanak.

A i ja pitam gluposti :D

• +1 1
Posted (edited)

Izace Coki pred medije sa memoarom sjutra:)

Edited by Micko8
  • Haha 3
Posted

Kakva budalastina! Zar je realno da nista pametnije ne mogu da smisle?

Posted

sto bi rekao cenjeni kolega s onu stranu tarabe. izbacuju publiku da zaustave megin momenat

• +1 3
Posted
29 minutes ago, Milosh76 said:

Sad ce opet sudije da se ukljuce u utakmicu

Posted

Znači kad ti tim igra lose ubaci par kuraca na teren i eto pauze da se prekine momentum, degenerici jebeni.

• +1 5
Posted

Mnogo bre ne znate da uživate u tome što ste pokidali u drugom i što ste napravili da izgledamo kao amateri na momente. 

Zajebite pošalice i uživajte. 

• +1 2
  • -1 1
Posted

Jbg, poveli smo, pa je kovanica na parketu odjednom presedan

• +1 2
Posted

Mnogo bre ne znate da uživate u tome što ste pokidali u drugom i što ste napravili da izgledamo kao amateri na momente. 
Zajebite pošalice i uživajte. 

Pa cekaj, ajde sta treba da bude ubaceno/uradjeno da pravis prekid od 15 min. Evo, reci ti meni?
Posted

Ipak su trebali da se puvuku sa terena u prvom poluvremenu, da zajebu ovu nakaradu od takmicenja.

• +1 2
Posted

Pizda vam materina govnarska , čemu tolika pauza, čemu služi za pauza???

• Haha 1
Posted

Ozbiljno pitam, gledam na nekom buđavam strimu faktički bez zvuka. Zbog čega je prekinuta utakmica?

Posted

Ali koji je plan sa povlačenjem? Ako se ubacuju predmeti, upozori. Ako se ponovi, prazni tribinu.
Koja je poenta sada ovog čekanja? Da se ohlade uzavrele glave u publici?

• +1 1
Posted
Just now, MeanM@ said:

Pa cekaj, ajde sta treba da bude ubaceno/uradjeno da pravis prekid od 15 min. Evo, reci ti meni?

Treba da se prazni na prvu baklju upaljenu. 

I treba da se prazni ako  posle prvog upozorenja upadne kesa od kokica na teren. Ili lepo staviš onu sitnu mrežu za kokosinjac da ništa ne može da padne na teren 

• +1 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...