levi Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 8 hours ago, BWA said: Briljiraš standardno na ovoj temi. Jel ti žao što se RSB forum ugasio? RSB su ugasili huligani, da bi sprečlili bilo kakvu kritiku grupe™, krajnje je džukački da se dolazi ovde da se likuje zbog toga, ali očekivano 4 1 3
dragance Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Naravno da je očekivano. Lurkuju i čekaju priliku. 1
copkillah Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 (edited) 8 minutes ago, levi said: RSB su ugasili huligani, da bi sprečlili bilo kakvu kritiku grupe™, krajnje je džukački da se dolazi ovde da se likuje zbog toga, ali očekivano ne znam gde si ti video likovanje, ovde smo samo prepoznali omaž pokojniku od strane bivših posetilaca istog Edited February 15, 2023 by copkillah 1
Joe D Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 to svakako, bwa-u kao bivsem redovnom posetiocu istog je sigurno zao. 2 1
BWA Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Pa iskreno volio sam s vremena na vrijeme otići tamo na temu "ostali sportovi". Ragbi, bridž, stoni tenis, biciklizam...zanimljivo zaista. 1
Nikodije Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 (edited) Ja sam rado čitao njihove insajdere, dvojicu-trojicu, ostalo sam preskakao. Bili su na Čovićevom platnom spisku ali su bili relativno normalni. Ovaj sadašnji kkcz insajder je totalni psiho i dokaz koliko je gazda zabrazdio. Edited February 15, 2023 by Nikodije 1
copkillah Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Ja sam rado čitao njihove insajdere, dvojicu-trojicu, ostalo sam preskakao. Bili su na Čovićevom platnom spisku ali su bili relativno normalni. Ovaj sadašnji kkcz insajder je totalni psiho i dokaz koliko je gazda zabrazdio.Da je makar našao nekoga ko navija za njegov klub... 1 2
Ros Posted February 16, 2023 Author Posted February 16, 2023 (edited) umesali se i bavarci u aferu sa promenom termina vecitog derbija. utakmica protiv bayerna ce poceti u 19h umesto u 20,30h Edited February 16, 2023 by Ros
kralj Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 7 hours ago, copkillah said: 18 hours ago, Nikodije said: Ja sam rado čitao njihove insajdere, dvojicu-trojicu, ostalo sam preskakao. Bili su na Čovićevom platnom spisku ali su bili relativno normalni. Ovaj sadašnji kkcz insajder je totalni psiho i dokaz koliko je gazda zabrazdio. Da je makar našao nekoga ko navija za njegov klub... Nema jbg. Takvi, svi do jednog, izgleda navijaju za neke druge kluboove.
copkillah Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 4 minutes ago, kralj said: Nema jbg. Takvi, svi do jednog, izgleda navijaju za neke druge kluboove. Stiče se utisak da Ćoki privlači onaj najgori talog uz sebe, koje god da je boje
kralj Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Jok nego privlači pristojne ljude koji se bave privatnim životima njegovih krhkih botova. Nego, daj ti nama još nešto o kk insajedru? Šta sluša? Planina ili more? Ćirilica ili latinica? Ceca ili Jeca?
copkillah Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Neka Ćoki samo nastavi da nam ovako pročišćava redove, svi smo na dobitku
MeanM@ Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Sad naso i Georgije Gagic da silji patku na namaIliti kako se sebi usrati u utakmicu za 5 minuta prve cervrtine
Recommended Posts