garmonbozia Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 1 minute ago, Ros said: uffffffffff... ovako iz glave bar dve utakmice protiv grcke brace gde su nas posteno pokrali Ko će drugi nego braća? Sa rezervom da nisam gledao SVE utakmice, ali ono što sam gledao je bilo dobro suđenje, nego mislim da ste sad navikli na bolje suđenje i onda ova "nova realnost" vam je strana s obzirom na bolje suđenje iz prethodnih sezona. Npr. juče se Ledeju dva čoveka okačila na ruku u prvoj četvrtini ispred sudije i dosudi loptu za Bajern, na ovakve gluposti sam se generalno navikao i nisam se ni iznervirao. Možda je namera, možda nisu ni videli, greše i oni kao i igrači na utakmici.
Ros Posted February 10, 2023 Author Posted February 10, 2023 2 minutes ago, Milošica said: Za razliku od meča sa Armanijem, juče je bilo odlično suđenje. Ovo nad Kuzmićem je faul, to stoji, ali Dankan mi je do jaja sa tim kačenjem na sve @Ros Onu utakmicu prošle sezone protiv Olija ste stvarno imali loše suđenje. Čak je i mučenom Branku koji igra odbranu rukama sramotno sviran jedan faul, ako se ne varam.
Milošica Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Možda je taj meč, zaboravio sam. Jbt 2 i po godine prošlo. Inače je taj yt kanal malo smešan, vodi ga valjda Laki sa drugog foruma.
Jimmy Kowalski Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 A i Laki sa ovog foruma voli da kaci te klipove.. 5
garmonbozia Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 (edited) svi lakiji svih foruma ujedinite se u ultimativnog lakija Edited February 10, 2023 by garmonbozia 1
fandorin Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Ovo nad Kuzmićem je nameran faul, zato je i okačio, običan je i sviran. Čak smo dobili i bacanja, jedina u prvom poluvremenu.
Joe D Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 a to bi trebalo na osnovu slike da se zakljuci?
hrkljush boys_2 Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Fino je kad svi u ekipi daju doprinos pobjedi, Kuzmić dobar, Mitar odličan, Dobrić u odnosu na prethodne partije fantastičan, Džoni me je ugodno iznenadio, vraća se i Petrušev. Suđenje već postaje ozbiljan problem., kriterijum totalno neujednačen, tehnička klupi je iznenadila mislim i drugu dvojicu sudija. Ne znam šta je u pozadini, ako je zbog Čokija nek se jebu skupa i on i oni. Kad se igra kup, je li to za vikend? 1
Dankan Ajdaho Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 49 minutes ago, Joe D said: a to bi trebalo na osnovu slike da se zakljuci? Fotomontaža je u pitanju. 1
John Coltrane Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 2 hours ago, garmonbozia said: Npr. juče se Ledeju dva čoveka okačila na ruku u prvoj četvrtini ispred sudije i dosudi loptu za Bajern, na ovakve gluposti sam se generalno navikao i nisam se ni iznervirao. Možda je namera, možda nisu ni videli, greše i oni kao i igrači na utakmici. Biće vam teško prvih par sezona...
kralj Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Da l baš i komšije kradu il samo nas? Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Mil@n Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Da Dobrić nije dao onaj floater iz rolinga, teško da bi dobili. I naravno, Vildozina muda sa penala. Carčina. 3
Recommended Posts